iltasyazilim
FD Üye
3 tane orta boy kırmızı lahana 31 çay bardağı limon tuzu 1 adet limon 1 su bardağı sirke(üzümelma) Tuz Servis için zeytin yağı isteğe bağlı Linkleri sadece kayıtlı üyelerimiz görebilirForumTR üyesi olmak için tıklayınız
3 adet kırmızı lahanayı ince ince doğruyoruz doğrama işlemi bittikten sonra limon tuzunu, sirkeyi, tuzunu ve 1 adet limonun suyunu ekleyip bir kap içine koyuyoruz Daha sonra kap içerisine atılan malzemeleri sıktığımız limon kabukları ile 23 dakika yoğuruyoruz daha sonra alabileceği ağzı kapaklı bir kaba koyup 3 gün buzdolabında bekletiyoruz ve 3 gün sonra isterseniz servis yapmadan önce hafif zeytinyağı ilave edin daha parlak görünecektir
Afiyet olsun
3 adet kırmızı lahanayı ince ince doğruyoruz doğrama işlemi bittikten sonra limon tuzunu, sirkeyi, tuzunu ve 1 adet limonun suyunu ekleyip bir kap içine koyuyoruz Daha sonra kap içerisine atılan malzemeleri sıktığımız limon kabukları ile 23 dakika yoğuruyoruz daha sonra alabileceği ağzı kapaklı bir kaba koyup 3 gün buzdolabında bekletiyoruz ve 3 gün sonra isterseniz servis yapmadan önce hafif zeytinyağı ilave edin daha parlak görünecektir
Afiyet olsun