Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kırmızı Lahana Turşusu ( Lokanta Usulü)

Kırmızı Lahana Turşusu ( Lokanta Usulü)
0
125

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kırmızı Lahana Turşusu ( Lokanta Usulü) Tarifi İçin Malzemeler

*1 adet büyük irtifa lahana
*1 yemek yemek kaşığı tuz
*1 büyük nehir bardağı üzüm sirkesi
*3 büyük dere bardağı su
*Sırça kavanoz (yarım kg veya bir kg)
*(İsteğe ast bir minik dere bardağı elma sirkesi de eklenebilir ben kullanmadım)

Kırmızı Lahana Turşusu ( Lokanta Usulü) Tarifi Yapılışı Lokantalarda yediğimizden hiç bir farkı olmayan hoş bir tat bir o kadarda pratik öncelikle lahanayı minik küçük doğrayıp geniş bir barbar alalım Tuz ile tamamen karıştıralım ve kavanozlara sıkı bir şekilde yerleştirelim Üzerine sirke ve su karışımını ek edip kapağını kapatıp buzdolabında bekletelim Turşumuz iki gün içerisinde hazırlanmış ayla kazanç Her türlü yemeğin yanına gönül rahatlığıyla koyabilirsiniz İsteğe ast sunum aşamasında limon ek edebilirsiniz
Afiyet olsun

Similar threads

Yemek için gittiğiniz lokantada ikram edilen kara lahana turşusunun tadı damağınızda kaldı ise size çok hoş bir haberimiz var Artık evinizde zahmetsizce restoran usulü kara lahana turşusu hazırlayabileceksiniz Hem pratik hemde fazla lezzetli olacağının garantisini veriyoruz Başta lokanta usulü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
143
Bulaşık Makinesinde Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler 1 kg kavanoz için *1 orta boy kara lahana *1 kahve fincanı sıvı yağ *1 kahve fincanı üzüm sirkesi *1 tatlı kaşığı tuz *1 çay kaşığı şeker *1 tatlı kaşığı limon tuzu Bulaşık Makinesinde Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Lokanta Usulü Mor Lahana Salatası (Sirkesiz) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet orta boy mor lahana *1 tatlı kaşığı limon tuzu ( arzuya göre miktar arttırılıp azaltılabilir ) *Yarım çay bardağı su *Tuz Lokanta Usulü Mor Lahana Salatası (Sirkesiz) Tarifi Yapılışı Öncelikle lahanalar ince ince...
Cevaplar
0
Görüntüleme
107
Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *2 orta bol kırmızı lahana *3 yemek kaşığı tuz *70 gram limon tuzu *1 su bardağı elma sirkesi (ben üzüm sirkesi kullandım) *1 litre su Lahana Turşusu Tarifi Yapılışı Doğradığınız lahanaları önce tuzla iyice ovalayın, lahanalar kendini biraz bırakınca...
Cevaplar
0
Görüntüleme
102
Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi İçin Malzemeler *2 orta boy kırmızı lahana *6 diş sarımsak *2,5 su bardağı su *Yarım su bardağı elma sirkesi *3 tepeleme yemek kaşığı kaya tuzu Kırmızı Lahana Turşusu Tarifi Yapılışı Öncelikle lahanalarınızı jülyen kesin ve kullanılacak tuzun bir kaşığıyla...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt