kırmızı laptopl kız KIRMIZI LAPTOPLU KIZBir zamanlar bi kız varmış varmış Annesi ona üstünde kırmızı kapağı olan bir laptop almış Kız bu laptopu çok seviyormuş ve nereye gitse onunla gidiyormuş bu nedenle de cümbür cemaat ona Kırmızı laptoplu Kız diyormuş Bir gün Kırmızı Laptoplu Kız!diye özel mesaj atmış kızın annesi Büyükannen hâlâ hasta Hadi nete gir de, ona yaptığım şu hap tarifini yolla Kırmızı Laptoplu Kız da laptopunu almış , ve nete girmiş seni biri msn e eklerse sakın onaylama demiş annesifakat kızın listesi bomboşmuş!fazla üzülüyormuş buna eklemem anne,demiş Kırmızı Laptoplu Kız Bütün nete girmiş, bikaç saniye olmuş ama kurt nickli birinin msne eklediğini görmüş Kırmızı Laptolu Kız heyecandan yaklaşık olarak elindeki mauseyi düşürüyormuş eklemeye karar vermiş kurt'u napıosun nette hoş kız'' demiş kurt Büyükanneme bi dosya göndermeye uğraşıyorum ,demiş Kırmızı Laptoplu Kız adresi büyükanne@ Büyükannemin sağlığı öyle iyi yok bu arada adım 'hoş kız' değil, 'Kırmızı Laptoplu Kız' demiş Özür dilerim Bilmiyordumdemiş kurt! Gerisinde hemencecik büyük annenin msnı hackleyıp oturum açmış Kırmızı Laptoplu kız büyükannesinin oturumu açtığını görür görmez çok sevinmiş merhaba büyükanne, demiş senmisin ?demiş kurt Benim, Kırmızı Laptoplu Kız hoşgeldn kızmdemiş kurt noldu neden nettesin?demiş ardından sana hap için betimleme yaptı annem onu yollıacam demişKırmızı Laptoplu Kız şüphelenmiş niçin böyle kısaltmalarla yazıo büyükannem diye düşünmüş!sonra büyükannesinin hasta olduğu aklına gelmiş ondan kısaltmalar falan yapıo her hâlükarda demiş Kurt,büyük annenin avatarından bulup koymuş! yolla dosyayıdemiş kurt Kırmızı Laptoplu Kız , yollamış dosyayı!ama aktarım hızı fazla düşükmüş kurt da bı dosya yollamış sen bunu yükle daa cabuk ındırırım o zaman ben senın yolladıgın dosyayı demiş kabul etmiş Kırmızı Laptoplu Kız bu dosya niye rar'lı Büyükanne? daa cabuk yükle diye kızımdemiş kurt bunun da aktarım hızı yavaş niçin yükleyip vakit kaybediyoruz ilerde yollıcağın dosyalar her zaman süratli gelcek de ondandemiş kurt niçin bu dosyanın üstünde hackprog yazıo? Seni haclemek için demiş kurt aktarım bitmiş ve kurt bizim Kırmızı Başlıklı Kızın laptopuna girmişşşşş dosyalara falan bakmış Kırmızı Laptoplu Kızın resimlerini falan çalmış!! öleee oyalanıomuş bizim kurt Ama ne var ancak Kırmızı Laptoplu Kızın büyükannesi ünlü hacker HACKER ANAymış Aylardır senin peşindeyim kirli mahlukat,diye mesaj yollamış HACKER ANAçaldığı bütün dosyaları geri almış ve kurdun hard disc'ini yakmış Büyükanne, Kırmızı Laptoplu Kız'ın ona yolladığı dosyayı almış! tarife kadar hazırlamış ilacı ve içmişbüyük anne iyileşmiş!Kırmızı Laptoplu Kız da bı daa tanımadığı kımselerı msn'e eklemeyecegıne söz vermiş