
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı İçin Materyaller
- 10 adet kırmızı soğan
- 3 yarım litrelik kavanoz
- yarım yemek kaşığı şeker
- Yarım yemek kaşığından biraz az kalın tuz
- Yarım su bardağından biraz az sirke
- Aldığı kadar
- Sıcak su
Kırmızı Soğan Turşusu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
- Birinci evvel soğanları soyup yıkayın doğrayın ben 3 kavanoza bölüştürdüm tam geldi kavanozlara paylaştırın.
- Her bir kavanoza yarım yemek kaşığı şeker yarım yemek kaşığından biraz az kalın tuz her bir kavanoza yarım bardak sirke dökün.
- Her bir kavanoza üzerine çıkana kadar kaynar su dökün.
- Ağzını kapatıp aykırı çevirin 5 saat sonra hazır ben dün öğle yaptım akşama hazırdı kesinlikle deneyin????????????????.