Kırşehir Belediye Meclisi aralık ayı toplantısı Belediye Başkanı Selahattin Ekicioğlu başkanlığında yapıldı.
İmar ve ulaşım ile ilgili gündem hususlarının görüşüldüğü toplantıda kontratlı işçilerin ve belediye lider yardımcılarının maaşları gündeme geldi. Belediye lider yardımcılarının, belediye lideri maaşının üçte ikisini aldığı belirtilirken kelam konusu maaşın 8 bin ile 8 bin 500 TL arasında değiştiği, belediye liderinin ise 13 bin TL maaş aldığı belirtildi.
AK Partili meclis üyesinin “Ne kadar maaş alıyorsunuz?” diye sorması üzerine Ekicioğlu, “Vallahi bilmiyordum yeni öğrendim. Onu da söyleyeyim; maaşımı ben almadığım için yeni öğrenmiş oldum. Alan çocuklar keyifli olsun hiç olmazsa” cevabını verdi.
Kırşehir Habertürk’ün haberine nazaran öbür bir meclis üyesinin ise “Siz neden almıyorsunuz başkanım” diye sorması üzerine ise Ekicioğlu “Burs veriyorum, derneklere bağışlıyorum; Çağdaş Hayatı Destekleme Derneği, Atatürkçü Fikir Derneği” cevabını verirken meclis üyelerinin kimileri bu davranışından dolayı lideri tebrik ettiler.