iltasyazilim
FD Üye
Malzemeler:
200 gr ıspanak
2 havuç
1 patates
1 kereviz
200 gr brokoli
Yarım demet maydanoz
1 kahve fincanı ince bulgur
1 su bardağı süt kreması
8 su bardağı su
1 tatlı kaşığı nane
15 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Tuz
Hazırlanışı:
Ispanak, havuç, patates, kereviz, brokoli ve maydanozu temizleyip ince doğrayın Sebzeleri 8 bardak kaynar suda haşlayın Sebzeleri süzüp suyunu ayırın Sebzeleri blenderden geçirip püre haline getirin Sebze suyunu bir tencereye alın Bulguru ilave edip 10 dakika pişirin Sebze püresini ekleyin 1015 dakika kısık ateşte pişirin Kremayı ilave edin ve tencereyi ocaktan alın
200 gr ıspanak
2 havuç
1 patates
1 kereviz
200 gr brokoli
Yarım demet maydanoz
1 kahve fincanı ince bulgur
1 su bardağı süt kreması
8 su bardağı su
1 tatlı kaşığı nane
15 gr tereyağı
1 tatlı kaşığı kırmızı tozbiber
Tuz
Hazırlanışı:
Ispanak, havuç, patates, kereviz, brokoli ve maydanozu temizleyip ince doğrayın Sebzeleri 8 bardak kaynar suda haşlayın Sebzeleri süzüp suyunu ayırın Sebzeleri blenderden geçirip püre haline getirin Sebze suyunu bir tencereye alın Bulguru ilave edip 10 dakika pişirin Sebze püresini ekleyin 1015 dakika kısık ateşte pişirin Kremayı ilave edin ve tencereyi ocaktan alın