Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kış Hazırlığında Domates Kabuklarını Da Kullanalım

Kış Hazırlığında Domates Kabuklarını Da Kullanalım
0
134

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kış Hazırlığında Domates Kabuklarını Da Kullanalım Tarifi İçin Malzemeler

*10 kilo Domates
*2 kilo Kızartmalık yeşil biber
*3 tatlı kaşığı tuzlu

*
Kış Hazırlığında Domates Kabuklarını Da Kullanalım Tarifi Yapılışı Bir çok hanımın yaptığı tanımlama domates ve biberleri en ince ayrıntısına kadar yıkayıp sızdırıp küp küp sotelik doğrayıp tenceremize kaynatmak için boşaltıyoruz, diğer tarafta yıkanmış soyulmuş domates kabuklarını robotumuz da kıyıp sotelik biber ve domateslere katıp kaynatıyoruz ,içine yeterince tuz ilave ediyoruz Kavanozları sıcak sudan geçirip, kapakları tencerede kaynatıyoruz Kaynayan malzemelerimizi sıcak sıcak kavanozlara koyup kaynayan kapakla sıkıca kapatıp ters çeviriyoruz

Similar threads

Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 15 kilo domates *1, 2 kilo zeytinyağı *Yeterince iyotsuz tuz *1015 tane kavanoz Domates Konservesi Tarifi Yapılışı İlk başta kavanozların kapaklarını kaynatıyoruz domateslerin kabuklarını soyup küp şeklinde doğruyoruz büyük bir tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo yumurta domates *3 kilo kapya biber *Tuz *Sıvı yağ Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Öncelikle domates ve biberlerimizi güzelce yıkıyoruz Büyükçe bir tencereye domatesleri kabuklarıyla doğruyoruz Biberlerin çekirdeklerini temizleyip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
44
Konserve Domates (Şişe Domates) Tarifi İçin Malzemeler *Bursa domatesi (ben 20 kg dan yapıyorum) *Yarim kg yeşil biber *Yarım çay bardağı zeytinyağı *Cam kavanozlar *Yeni (daha önce kullanılmamış) kavanoz kapakları Konserve Domates (Şişe Domates) Tarifi Yapılışı Konserve domates, kışın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Mis Gibi Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo köy domatesi *1 5 yemek kaşığı tuz *5 tane kavonoz Mis Gibi Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Menemen, domates çorbası, yemek sosu olarak kullanabileceğiniz bir tarif Domateslerin kabuklarını soyup küp küp doğruyoruz, kaynatacağımız...
Cevaplar
0
Görüntüleme
53
Kışlık Domates Sosu Tarifi İçin Malzemeler *25 kilo Bursa domates *Tuz Kışlık Domates Sosu Tarifi Yapılışı Kış için en güzel hazırlık bu sos Hazır olduğu için hem kolay hem lezzetli yemekler oluyor Ben 3 senedir kendime yapıyorum ve biraz yorucu ama değiyor doğrusu Yapılışı ise basit önce...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,719Mesajlar
29,787Kullanıcılar
noeltollenSon üye
Üst Alt