Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kış İçin Dolmalık Domates

Kış İçin Dolmalık Domates

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kış İçin Dolmalık Domates Tarifi İçin Malzemeler

*Domates

Kış İçin Dolmalık Domates Tarifi Yapılışı Kışın soğuk havasında dolma yapmak için, domateslerin kapağını keserek içini kaşık yardımıyla çıkardım Buzdolabiı poşetlerine yerleştirerek, buzluğa koydum Çıkan domates suyunu da başka bir poşete dökerek onu da buzluğa attım Kışın salça yerine kullanırım diye Hiç bir şey ziyan olmamalı Biz 3 kişi olduğumuz için ufak porsiyonlar halinde yaptım

Similar threads

Kışa Dolmalık Biber Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo dolmalık biber *Dolap poşeti Kışa Dolmalık Biber Tarifi Yapılışı Merhabalar kış hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor Öncelikle biberlerimiz büyük bir leğene boşaltıp, temizce yıkayalım Dolma yapar gibi ağzını açalım İçini temizleyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
64
Kışa Dolmalık Biber Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo dolmalık biber *Dolap poşeti Kışa Dolmalık Biber Tarifi Yapılışı Merhabalar kış hazırlıkları bütün hızıyla devam ediyor Öncelikle biberlerimiz büyük bir leğene boşaltıp, temizce yıkayalım Dolma yapar gibi ağzını açalım İçini temizleyelim...
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Kışlık Dolmalık Biber Saklama Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo dolmalık biber *Buzdolabı poşeti Kışlık Dolmalık Biber Saklama Tarifi Yapılışı Biberleri güzelce yıkayın Ardından içlerini temizleyin ben iki şekilde yaptım Hem kapağını kestim hemde baş kısmını içine geçirerek kapağını çıkardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
Kışlık Dolmalık Patlıcan Kurutması Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo minik Antep patlıcanı (isteğe göre miktar değişir) *iğne – iplik Kışlık Dolmalık Patlıcan Kurutması Tarifi Yapılışı Minik tek başlı antep patlıcanı pazardan veya el arabalarından satın alınır, bizim antebin dolmaları çok...
Cevaplar
0
Görüntüleme
114
Kış İçin Dolmalık Biber Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz kadar dolmalık biber *Buz dolabı poşeti Kış İçin Dolmalık Biber Tarifi Yapılışı Biberleri bir güzel yıkayıp saplarını patlatıp çıkarıyoruz ve biberleri iyice yıkıyoruz Bir tepsi ters koyup az bir suyunu akıtıyoruz Daha sonra...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
858,496Konular
981,679Mesajlar
29,762Kullanıcılar
Mrtozdmr01Son üye
Üst Alt