Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda)

Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda) Tarifi İçin Malzemeler

*2 kilogram taze fasulye
*1 5 kilogram domates
*7 8 adet sivri biber

Kış İçin Taze Fasulye(Dondurucuda) Tarifi Yapılışı Merhabalar,
Kış hazırlıklarına yavaş yavaş başladım Taze fasulyeyi derin dondurucuda saklamak daha kolay diye düşünüyorum Bir misafir geldiğinde hemencecik yemek yapabiliyorum

Fasulyeler yemeklik kırılır, yıkanır ve büyükçe bir tencereye koyulur Domateslerin kabuğu soyulur ve küp küp doğranır fasulyelerle birleştirilir Sivri biberlerin içindeki tohum çıkarılır ve yemeklik doğranır ve tencereye koyulur Kısık ateşte fasulyelerin rengi dönene kadar ara ara karıştırılarak pişirilir Önemli olan fasulyelerin renklerinin dönmesi, böylece olduğunu anlayabilirsiniz
Soğuduktan sonra buzdolabı poşetine koyun ve derin dondurucuya yerleştirin, kışın da afiyetle yiyin

Similar threads

Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo taze fasulye *1 domates Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyelerin sapları temizlenip doğranır, yıkanıp suyu süzülür Doğranmış domates tencereye konulur üzerine fasulyeler eklenir Kısık ateşte fasulyeleler alttan üste...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kışlık Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo taze fasulye *9 ya da 10 tane domates Kışlık Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi Yapılışı İlk önce fasulyeler ayıklayıp kırıyoruz ben bıcakla ikiye dilip sonra parmak kadar kestim isterseniz kırada bilirsiniz iyice yıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda taze fasulye Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Yapımı Tarifi Yapılışı Taze fasulyelerin uç kısımları kesilerek bol suyla iyice yıkanır ve doğranır Sebze kurutucusu varsa ( yoksa temiz bir örtü üzerinde ) suyu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
98
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kg taze fasulye *89 adet domates *4 adet soğan Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuğunu soyarak küp küp doğrayalım Soğanı da yemeklik doğrayalım Ayıklanmış yıkanmış ve arzuya göre küçültülmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *4 kg taze fasulye *1 kg domates *12 çay bardağı zeytinyağı Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeler yıkanıp ayıklanır istenilen büyüklükte kesilir Domatesler yıkanıp kabukları soyulduktan sonra küp küp doğranır Büyük bir tencereye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
858,498Konular
982,037Mesajlar
30,020Kullanıcılar
kralbproSon üye
Üst Alt