Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısa ama güzel süper sözler

Kısa ama güzel süper sözler
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Kısa ama hoş süper sözler guzel sozler Sen dünyaya sürgün bir meleksin ve ben seni o kadar çok seveceğim ki bir daha cennetine geri dönmek istemeyeceksin Sen bazen zifiri karanlık gecemin güneşi, sen bazen hayatın cesaret veren sevinç yanıve sen defalarca sevgimin tek nedenisin Günün ilk ışıklarısahile vurduğunda, martılar yalnızca ikimizin anlayacağıbir dille şunu fısıldar denizin kulağına: Seni çok özledim Seni seviyorum çünkü elini kalbimin üzerinde hissettiğim vakit, üzüntülerimi alıp onların yerine o tarifsiz sıcaklığıkoymayıbaşarıyorsun Sana nasıl hitap etmeliyim bilmiyorum Hayatım desem hayat fazla kısa, çiçeğim desem çiçek soluyor Sana canım demeliyim, çünkü bu can sen oldukça yaşıyor Doğan her günün sabahında, içimde gözlerini görebilmek aşkıolmasa, inan hiçbir şeye değmezdi yaşamak Ben sevdanın sokağında oturuyorum? Geceler hiç bitmiyor, ben hiç uyumuyorum Yüreğim hafif ıslaktır benim rahat köşelerde ağlamaktan ve rengi hafif uçuktur kurusun diye kaç defa güneşe asmaktan Seni hatırından çıkmak için and içtim gözlerin geldi aklıma vazgeçtim Hadi uyandır beni söyle gördüğüm vakitsiz bir düş mü? Hadi git, uzaklaş, yokluğuna inandır beni Sahiden yoruldum her bulduğum yerde seni kaybetmekten Gözlerin nehir kirpiklerin köprü olsa, ben üzerinden geçerken ipler kopsa ve düştüğüm yer dudakların olsa Buruk hasret dolu geceleri öldüreceğim bir gün bu ayrılık şarkılarınıkurşuna dizeceğim ve seni benden ayırdığıiçin kaderimi mahkemeye vereceğim Güller anlatsın sana olan sevgimi, güller anlatsın yanlızlığımı, çaresizliğimi? yavaş yavaş eriyen yüreğimi güller anlatsın ben anlatamadım? Rüzgar alabildiğine kavgacı,yağmur alabildiğine inatçı, yüreğin ise onlara inat sanki bir liman Tıpkıgözlerindeki huzur gibi Nasıl ancak uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzaktan olduğun için tutkunum sana! Hani en güzel aşklar imkansız gelir ya insana, imkansız olduğun için tutkunum sana? Seni sevdiğim kadar yaşasaydım; ölümsüzlüğün adınıaşk koyardım Acıve keder bir yıldız kadar uzaktan, sevinç gözbebeğin kadar yakın olsun Umutların reel, gerçeklerin mutluluk, mutlulukların baki olsun Bir an buruk bir acısaplanırsa yüreğine, gözlerin zamansız takılırsa, kulakların zamansız deli gibi çınlarsa bil oysa bir yerlerde özlemişsindir beni? Gençliğine güvenip erken derken ola ki elveda bile diyemezsin giderken Allah gücü erkeğe, güzelliği kadına vermiş Ne var fakat her şeyi yenen baskı, güzelliğe yenilmiş Bulutlara yükledim hasretimi, rüzgarlarla yolladım sevgimi, yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla ufak melekler gönderdim seni öpmeye! Geldiler mi? Nasıl ama uzaktaki yıldız parlak gelirse insana, uzaktan olduğun için tutkunum sana! Sana yıldızlar kadar yakın olmak isterdim, her baktığında beni görebilmen için, sana bulutlar dek yakın almak isterdim, üzüldüğünde gözyaşlarınıyağmur olup silebilmek içiN Eğer gökyüzü bir tutam kağıt, deniz bir şişe mürekkep olsaydıyine de sana olan duygularımıyazmaya yetmezdi Seni böylece fazla seviyorum oysa Biliyorsun her gökkuşağının bittiği yerde bir hazine saklanırmış Gökuşağınıtakip ettim geçenlerde sende bitti En kıymetli hazinemsin benim, canımsın Bazırüyalar diğerlerinden çok uzun sürer Bazılarıda fazla fazla hoş Benim en uzun ve en güzel rüyam şu lahza bu mesajıokuyor Bana dünya yuvarlaktır dedin, dediğin doğruysa niçin geri dönmedin? Ne seni hatırlamamak için bir çabam var ne de aşkımıkörükleyen bir rüzgar Ne seni görmeden durabilecek dek güçlüyüm ne de görmeye dayanacak kalbim var Hadi gel tut ellerimi! Benimle tabi! Benimle meydan oku her çaresizliğe! Benimle uyu benimle uyan Birlikte varalım nice yıllara Ne vakit tutsam ellerini gözlerimin önünden mevsimler geçer, ne vakit gözlerin gözlerime değse samanyolundan bir yıldız düşer Yatağınıgül yapraklarıyla, rüyalarınıpapatyalarla süsledim, üzerini sevgimle örttüm bütün kabuslarınıda ben aldım ancak sen kuytu uyu birtanem!kisaamaguzelsupersozler5c5556d176410gifalt :d040: D040 :d040:  

858,476Konular
981,262Mesajlar
29,554Kullanıcılar
MiklosSon üye
Üst Alt