Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Face Sözleri Anlamlı ve güzel

Kısa Face Sözleri Anlamlı ve güzel
0
66

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kısa Face Sözleri Manalı ve güzel face sözleri face Vur davulcu davula sevdiğim kalksın sahura Kalbi gelmedi AŞK'A bari gelsin imanakisafacesozlerianlamliveguzel5c556e9fa0afdalt ))) Senin icin dertli şu gözlerimi gelip silecek misin? Her gece seni düşünen beni birgün sevecek misin? Seni bir ömür beklesem birgün bana gelecek misin? Gel ne olur sevdigim sev ne olur benim seni sevdigim gibi Sigarayla Akla Gelen, İzmaritle Yere Düşer Kaşla göz aralarında halt karıştıran canlıya 'ERKEK'; yakalayınca erkeğin kaşıyla gözünün yerini değiştiren canlıya 'KADIN' denir Bαzen diyorum fakat Tαmαm bitti ya sevemem Artk ~ Sonrα geliyor bir lαf atıyor veyα geliyor bir gülümsüyor Diyorum of dursun dünyα ; Ölürüm ben onun uğrunα 1549102746 1549102746 kisafacesozlerianlamliveguzel5c556e9fcac7fkisafacesozlerianlamliveguzel5c556e9fcac7f kisafacesozlerianlamliveguzel5c556e9fcac7f ¤¨¨¤¸¸¤¨¨¤¸¸¤¨¨¤¸¸​¤¨¨¤¸ öмяüмüиуєттιğιкα∂αяѕєиι ѕєνєяιм ¸¤¨¨¤¸ 'Boşver !Ne bir Resmin Kalsın bende Nede İsmin ! Uyuduğumda Kapanan Gözlerim Sabah'a açıLmasın Doğmasın Güneşlerim GündüzLerim Kararsın Herşey yaşandığı dek An'ılsın ! Son Sözüm İse Sevdiğim; '' Hani bir Hayaldi ya bu ! Bırak O Kadar KaLsın Kullukte unuttugum yarım kamıs sıgaram gıbısın sevgılı yenısını yaktıgımda senın tadın aklıma gelıyor ve onu sondurup senı ıcıyorum lakin her zaman bu boylemı gıdıcek ewet ben bır lahza once sıgarayı bırakmalıyım sevgılı Bir Fazla Birey Aşkın Yalan olduğunu Düşünür eğer '' aŞk '' yalansa Niçin acısı Bu Kadar Reel Yok öyleymişiz, değil böyleymişiz Biz kimsenin cebren gönlüne girmeyiz Adam gıbi severiz Sevmiyorsak gideriz İlişkimize bi vakit ara verelimcümlesinin tercümesi, Senden iyisini bulursam ne ala Bulamazsam sana geri dönerimdir Sana LanetLer mi yağdırmaLıym ? Yoksa yoLun açık oLsun mu demeLiyim ? Değil bu fazla fazLaDiLerim ALLahdan bensiz gittiğin hiçbir yoL açık oLmasın ! Sensiz aLdığım nefes, nefes değiLken ; bensiz aLdığın nefes, nefes oLmasın ! Yok buda çok fazLaBen kıyamam oysa sana Ben sadece geride bıraktığın bu yetersiz kalp için yaLvarıyorumGeL Unuttur Seni Bana'' Bir iliskide güvensizlik varsa ordaki sevgi yalandir Ve güvenilmek, sevilmekten daha büyük bir iltifattir! sen onun hayatında bir seçenek isen onun senin hayatında bir öncelik olmasına izin etmebir yerden düşenin parçası bulunurda gönülden düşenin parçası bulunmazEski SevgiLinizin 'NasıLsın' Mesajı UmutLandırmasın Sizi Her KatiL ÖLdürdüğü Kisiyi Merak Eder senin için başkasıni terk eden gün kazanç başka biri içinde seni terk eder• Ah Şu SeviyoRum ayakLarı, aşkından öLüyorum yaLanLarı , ayrıLıqın ertesi qünü birini bulgu çabaLaRı ; ) unutma oysa yalnız almak yanlış yerde ve yanlış bir kalpte olmaktan iyidirara sıra birincil görüşte bilirsin o senin kaderindir bazende bir ömür ararsın bulamazsinAşk diyip geçme ; O'da 3 Harfli o da çarpar ♥ Meraklısına Face Sözleri kısa ve manalı Kırılαcαk çok şey vαr şu hαyαttα Sevdiğime yαn gözle bαkαnın αğzı yüzü gibi ♥ Dudaklarında hangi alkolü barındırıyorsan; Gülüşün sarhoş ediyor beni Keşke bir cemre olsaydım da 'kalbine düşseydim sevgili Her gece sesinle uyaniyorum acaba gerimi geldi ? Perdeyi aralıyorum üstelik bakıyorum ancak netice tekrar benzer , mahallenin köpeği ♥kisafacesozlerianlamliveguzel5c556e9fa0afdalt ;) Wink ;) ikimiz de benzer şeyi seviyoruz sen beni bende kendimi seviyorumFazla Sigara İçiyosun Dedi Gözlerine Baktım Bir Sigara Daha Yaktım & ♥ Bir kızın içi güzel olsun , Gerisini Nivea,Avon,MaxFactor,Flormar,D​ove,MAC ne biliyim Ruby Rose halleder Meraklısına Face Sözleri kısa ve anlamlı Eğer İki Kişi Arasında Kalıyorsanız; İkinciyi Seçin Çünkü Birinciyi Fiilen Sevseydiniz, İkincisi Olmazdı Cesaretin varmı dikenli yolları aşıpta yanımda olmayaEğer varsa benimle sözüm var o dikenleri kalbime batırmayaCesaretin varmı gökyüzündeki yıldızların arkasına bakmayaEğer varsa benimde sözüm var her baktığın yıldızın arkasına Seni Seviyorum yazmayaCesaretin varmı sevgilim beni sonsuza değin sevmeyeEğer varsa benimde sözüm var seninle Ölmeye Sonmu Bekliyorsunuz Bizden? Sonumuz ; İki minik el, iki ufak etapolacak Ellerini tutup adım atmayı öğreteceğiz ♥ Cesedimi TemizLeyip Bitmiş YoLLuyorum Sana ! Üstüne Adımı Yazmadım Sen Beni SIRTIMDAN Tanırsın NasıLsa !! Parfüm sevmem ben, hiçte ihtiyaç duymadım Çünkü bana tarafından en aroma, Sevdiğine sarıldıktan sonra üzerinde kalan koku ALdatmayı beceremeyecek değin kabiliyetsiz yok, tenezzüL etmeyecek değin tokum !  

858,496Konular
981,633Mesajlar
29,720Kullanıcılar
AR4SsSon üye
Üst Alt