Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Gunaydın Mesajları

Kısa Gunaydın Mesajları
0
117

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
2019 Gunaydın Mesajları

Sizler icin sayfamızda en guzel Gunaydın mesajları derledik beğeneceğinizi umduuumuz kısa gunaydın sozleri kısa gunaydın mesajları sizlerleSevdiklerinize aşağıdaki Gunaydın mesajları ile Gunaydın demek istemezmisiniz oyleyse buyrun en yeni Gunaydın Mesajları sizlerle

Gunaydın aşkım gunun guzle ve benimle gecsin seni seven birtanen

Gunaydın dostlar guzel bir gun gecirmeniz dileğiyle

Elini verene Gozunu değdirene Sozunu diyene Diyemeyene Sevgimi gorene Goremeyene Gunaydın

Once kendime Sonra evime Sonra evimdekilere sonra kapılarımı actığımda Bana değen ne varsa Yureğimle beynim arası Cizgi derinliğince Gunaydın

Gunaydın yeni bir gun sizleri bekliyor gulumseyin

Ac gozlerini ruyadan sonra ilk beni gor herşeyden once al bu tatlı buse sanadır sana gunaydın gunaydın gunaydın canım

Gunaydın gecenin karanlığında yolunu kaybetmişlere yol gosteren kutup yıldızım seher vakti yapılan ve kabul olunan duam gunaydın

Gunaydın yureğime yağmur gibi yağan gece mi yıldız yıldız bezeyen karanlığımı dolunay gibi aydınlatan gunaydın

Gorev sizde ey idare Hortumları kesin diye Gerek kalmasın vergiye Gunaydın beyler gunaydın

Sizler icin sayfamızda en guzel gunaydın mesajlarından derlediğimiz kısa mesajları paylaşıyoruzBeğeneceğinizi umduğumuz birbirinden guzel Gunaydın mesajları sizlerle

Guzelliğin bir ruya gibi, gozlerin bir ruyanın en muhteşem eseri bugun seninle ruyalarımı susledin, seninle gune merhaba dedim gunaydın sevgilim

Gunaydın bahar kokulum, kır ciceğim nefesim, gozum her şeyim gunaydın gunaydın

Gunaydın yatağımda ruyalarım işimde hulyalarım soğuk kış gunlerinde sımsıcak saran ılık, ılık damarlarımda akan can suyum gunaydın birtanem

Sevgilime kuşlara boceklere tum insanlara butun doğaya gunaydın

Guzel bir gunun ışıkları ilse gune merhaba diyen tum dostlara kocaman Gunaydınlar

Gunaydın harika bir gun bizleri bekliyor gunumuz aydın olsun inşallah

ALT :wwwupluploadsgunaydin73700gunaydin73700ALT

858,523Konular
981,295Mesajlar
31,154Kullanıcılar
UmutstSon üye
Üst Alt