Kısa Üzücü Sözler Hazin Sözler Kısa Hazin Sözler Yaşam daima tek düze gitmiyor, ara sıra gülüyor, bazen ağlıyoruz Kimi zaman ağlamaklı kimi vakit mutlu ve çoğu süre hüzünlü oluyoruz İşte o hüzünlü anların en üzücü sözleri Melek'lerim; 1549103566 1549103566 kisahuzunlusozler5c5571d2b25c3pngkisahuzunlusozler5c5571d2b25c3png kisahuzunlusozler5c5571d2b25c3png * Gittiğin gün içimden bir şeyler koptu, boğazım düğümlendi, elerim kitlendi, bedenim titredi, bundan böyle sen yoktun hayatımda, ölümü tattım sensiz kaldığım anda * Cümbür Cemaat gülüp eğlenirken sevilisiyle, ben ağlıyorum arkandan, cümbür cemaat yaşarken hayatı doya doya, ben seni bekliyorum, herkes dertlerini atarken hayatından, ben dertlerime tasa atıyorum sensiz sevgisiz * Yalan bakışların sahte gülüşlerin aralarında buldum seni Her şeyi kaybetmeye değecek kadar sevdim seni çünkü sen sahte değilsin! * Unutma ancak fırtınalar martıların denizleri sevmesini engellemez Tıpkı engellerin seni sevmeme engel olmadığı gibi * Benim için vefat sensizlik benim için sensizlik ölüm bunu sakın unutma, ölümüne sevdim seni ölümüne * Ne zaman iki sevgili görsem sokakta gözlerim dolar, ne süre gezdiğimiz yerlerde dolaşsam gözlerimden sana ait 2 damla yaş akar, ne vakit hoş yüzünü hayal etsem hayattan bağlarım kopar * Bugünü de sensiz bitirdim yarını da sensiz bitireceğim, sensiz geçen her gün yavaş yavaş biteceğim * Sen uzaktaysan ben yanındayım sen ateşteysen ben kordayım bir gün bu dünyadan göçersen bil oysa senden önce ordayım baki askım! * Kasırga ne dek sert eserse essin kayadan alıp götüreceği yalnızca tozudur ! * Bu gece hüzünlerin buluştuğu gece bu gece içimde fırtınaların koptuğu gece bu gece sensiz birincil gecem bu gece ayrılığın gecesi * Canım derken sana, gittin bırakıp beni aniden, şu anda cansız yaşıyorum odamda tek başıma, sensiz yaşamak koyuyor ne olur anla * Dar ellerim, artık senden uzakta, elimi ısıtacak biri bundan böyle olmayacak, sensiz bu dünyada yaşamak bana her gün haram olacak * Gülüşün yeterdi bana, bir sözünle ölüme giderdim paldır küldür bir bakışın yeterdi huzuru bulmama, acilen sende yalan oldun bıraktın beni bir başıma