Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kısa iftar duası

kısa iftar duası
0
74

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
İftarda oruc acarken okunacak kısa dualar

İftar duası Arapcası: “Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima kaddemtu vema ahhertu

İftar duası Turkce Anlamı: “Allah ’ım! Senin icin oruc tuttum, sana inandım, sana dayandım, Senin verdiğin rızıkla orucumu actım Yarının orucuna da niyet ettim, benim gecmiş ve gelecek gunahlarımı bağışla

Kısa iftar duas Arapcası: Bismillahi vel hamdu lillahi, allahumme leke sumtu ve ala rızkıke eftartu ve aleyke tevekkeltu, Subhaneke ve ni hamdike tekabbel minni, inneke entes semiul aliym

Kısa iftar duası Turkce Anlamı: Allahım! Senin icin oruc tuttum, Senin icin rızkınla orucumu actım Ancak Sana tevekkul ettim Seni hamdinle tesbih ederim Allahım Benden kabul buyur Cunku Sen işiten ve bilensin

Similar threads

Ramazan ayına ozel iftar duası Ramazan ayında iftar vaktinde iftar ederken yapacağınız cok ozel ve cok kısa ayrıca cabucak ezberlenecek guzel bir dua paylaşıyoruz sizlerle Ramazan İftar duası: Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
156
Guzel İftar Duası İftar vaktinde yapılacak en guzel dualardan biriAşağıdaki duayı İftar vaktind eiftar ederken okuyabilirsiniz İftar duası Arapca yazılışı ve okunuşu Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima...
Cevaplar
0
Görüntüleme
160
İftarda oruç açarken okunacak kısa dualar İftar duası Arapçası: “Allâhumme kir sumtu ve bike âmentu ve aleyke tevekkeltu ve alâ rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir limâ kaddemtu vemâ ahhertu İftar duası Türkçe Anlamı: “Allah ’ım! Senin için oruç tuttum, sana inandım, sana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
95
İftarda Okunacak Dua İftarda Yapılacak Dua İftar Duası İftarda Yapılacak Dua Allahumme leke sumtu ve bike amentu ve aleyke tevekkeltu ve ala rızkıke eftartu veli savmi ğadin neveytu fağfir lima kaddemtu vema ahhertu İftar Duasının Anlamı Allah'ım Senin icin oruc tuttum...
Cevaplar
0
Görüntüleme
104
İftar Duası ve Turkce Anlamı Ramazan ayına bir kac gun kaldı 8 Temmuz gecesi ilk sahura kalkılacak 9 Temmuz 2019 salı gunu Allahın izniyle oruclu olacağızAkşam iftar vaktinde aşağıdaki kısa iftar duasını okuyabilirsinizHayırlı Ramazanlar Ramazan ayında İftar ederken okunacak dua...
Cevaplar
0
Görüntüleme
235
858,465Konular
981,157Mesajlar
29,534Kullanıcılar
Üst Alt