Kısa iyi geceler mesajları iyi geceler mesajları iyi geceler mesajlari 2011 sevgiliye mesajları 2011 ii kısa iyi geceler sözleri, kısa iyi geceler msj, kısa iyi geceler sevgiliye, kısa iyi geceler mesajları Seneeee geçen senekisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt şubatın 31 iydi sanırsam Aşık olmuştumkisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt Ast bizim zamanımızda traktör yoktukisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt Gerçekte o zamanlar dedemde sağdı, bende ninemin beşiğini tıngır mıngır sallardımkisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt Heralde o zamanlar daha armut ta kavağa çıkmamıştıkisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt Çooook uzun zaman önceydi çoookkisaiyigecelermesajlari5c556c7cb64e5pngalt 1549102199 1549102199 kisaiyigecelermesajlari5c556c7ccd345kisaiyigecelermesajlari5c556c7ccd345 kisaiyigecelermesajlari5c556c7ccd345 Şimdiyi yaşamış arkadaşlarımıza sevgilileri ile paylaşmaları için kısa mesajlar vereceğim SEVGİLİME KISA MESAJLAR Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında mutluluk yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak Geceleri Uzaklara çıglık Olur Sesim, Denizden çıkan Alg Kokusundan Belirgin Sana Olan özlemim, Bugece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim İyi Geceler Herşeyim! Allahım sana en hoş uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında sevinç yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak Bu gönül sana tutkun Sözlerin yine suskun Nolursa olsun bundan böyle, sessizlikten korkuyorum Bir aradayken ayrıyız Herseye ragmen dayanmalıyız Kayıp gitme ellerimden, korkuyorum sensizlikten, gecelerden İyi geceler aşkım… Canım yanına elde etmek istiyor canımın bana ihtiyacı vardır diye Canım çok sıkılıyor canım yanımda değil diye Sensiz gecelerden sensiz günlerden bıktım artık Sabret hayatım iyi günler bizi bekliyor İyi geceler canım… En hoş gecelerin en hoş rüyalarını gör bitenem tatlı uykular Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Alg Kokusundan Keskin Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim İyi Geceler Herşeyim! İyi Geceler Aşkım Ne kadar da sıcak ellerini elllerimde yüzümde hissedemessemde yastıgın verdigi rahatlıgı senin kucagın yorganın ısıtmasına sen sarılıyormuşsun gibi farzetcem Sen uyurken ben daima seni düşünücemİyi uyu aşkım Geceler korkutmasın seni Üstünü açarsan üstüne örtmeye gelicem iyi geceler aşkım Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim Elin kızı için değermi dediler, meğerse değmezmiş Tatlı rüyalar sevgilim Özet Olarak benli rüyalar Evlilige dışarı giden yolumuzda 1 günü de bitirmiş olmanın verdigi mutlulukla uyuyacagım; senin tatlı tatlı gülüşünü düşünerek…Rüyalar ‘ıma bekliyorum Öpüyorum En tatlı yerinden Gece bir diğer giyer siyahını, yıldızlar daha ışıltısız olur, yakamozlar başka çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Alg Kokusundan Bariz Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim İyi Geceler Herşeyim! Daima aklımdasın öylesine bendesin oysa hiç bitmek, tükenmek bilmeyen bişey bu, bu can bu bedenden çıkana, bu diyardan göçene dek görebildiğim tek hakiki rüyam sensin tatlı rüyalar meleğim Her gece varlığının verdiği huzurla başımı yastığa koyuyorum herseyimmm Sonsuza kadar her zaman benim ol çünkü yalnızca seninle bu can var olurşimdi yine seni düşünerek yatıyorum allah rahat versin Kalbinin ışığı Gecenin karanlığını bastırsın Rüyaların sevinç yağmurlarında geçsin Gecen mutlu Kalbin refah doymuş olsun İyi geceler! Yüreğin doğan güneşi yok batan güneşi seçsin, çünkü doğan güneş elbet batacaktır ama batan gunes yeni umutlarla doğacaktır yarınki gunes senın için bıtanem ıyı geceler Hayatımsın ve ben yalnızca seni yaşayabilirim Seni yaşadığım her gün için yanağına bir buse gonderiyorum huzurla uyu bitanem huzurlu ve mutlu… İyi geceler Seni seviyorum Gece olup güzel gözlerin yenik düştüğünde uykusuzluğa, seni gökyüzünden alıp düşlerime itimat ediyorum, gözlerimden uzaksın ola ki fakat her zaman yüreğimdesin unutma İyi Geceler Rüyalara rest çektim uyumuyorum herkes derin uykudayken ben sana dalıyorum uyku çok tatlı derler ben seni tadıyorum onlar uykuya ben sana doyamıyorum Bitanem iyi geceler Aşkım rüyamda seni göreyim dicem ama o zaman korkuyla uyanıyorum, o gördüğüm rüya deil kabus oluyo Gece bir diğer giyer siyahını, yıldızlar daha ışıltısız olur, yakamozlar diğer çizer denize kendini ve yaşam daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Müjde Bu gece günahlarda %100 e varan indirimler, iyiliklerde 1000 kata varan extra puanlar sizi bekliyor ANEKDOT: Kul hakkı kampanya dışıdır… İYİ GECELER… ARIM BALIM PETEGİM GÜLÜM DALIM ÇİÇEGİM KARİZMATİK ERKEGİM İYİ GECELER SEN BENIM RUYALARIMDAKI HAYALIM HAYATTAKI TEK YASAMA SEBEBIMSIN IYI GECELER MELEGIM GÜNÜN BİRİNDE YAŞAM SENİ MANÂSIZ VERİRSE VE YÜREYİN SANA YALNIZ BIRAKILDIGINI SÖYLERSE ALDIRMA CEVİR GÖZLERİNİ GÖK YÜZÜNE SANA GÜLER YÜZLÜ GÖZLERİMİ GÖRECEKSİN AŞKIM İYİ UYKULAR TATLI RÜYALAR GÖKYÜZÜ MEHTABI NASIL BEKLERSE SAHİLLER DALGALARI NASIL ÖZLERSE KURU TOPRAK SUYA NASIL HASRETSE SENDE BENİM HASRETİMSİM AŞKIM İYİ UYKULAR TATLI RÜYALAR Topluluk yıldızlar içinde arama gözlerimi ben sana ay kadar büyük yansıyacağım, ışığımla aydınlan ve tatlı uyu düş gözlüm Hergün hasretindeyim bu gece oldugu gibi Uyumadan önce şunları söyleyim sana askim; Keske sabaha kadar uykusuz kalsamda sana bakabilsem Keske benim uzerimde yorgan olmasa donsamda senin yaninda uyuyabilsem Keske gozlerimi kapattigimda ellerim yanimdaki yastiga dokundugunda o yastigi bos bulmasam Tekrar yalniz bir ruyaya daliyorum Sensizim iyi geceler! Butun bunlari yasiyabilmek icin mutlu yarinlara değin yalniz uyuyacagim sevgilim Her Gecenin karanlığında Dualarımla Düşünüyorum Seni Birtanem Dualarım Sadece Sana İyi geceler Birtanem İyi geceler her şeyim Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, Kanatlarında sevinç yüreğinde sevgi ve şevkat, Kar beyaz tüylerinde kokun, Ve gagasında iyi geceler öpücüğü Ona iyi bak iyi uykular sevgilim, rüyanda buluşmak üzere iyi geceler kakaolu sıcak sütüm Allah'ım sana en hoş uykuları ve benli rüyaları bahşetsin biriciğim En güzel gecelerin en hoş rüyalarını gör Bitanem tatlı uykular Gece bir başka giyer siyahını, yıldızlar daha sönük olur, yakamozlar diğer çizer denize kendini ve hayat daha kahpe oynar oyununu sen yanımda yoksan… Beyaz bir güvercin yolluyorum sana; kanatlarında sevinç, yüreğinde sevgi ve sadakat, kar beyaz tüylerinde umut, gagasında iyi geceler öpücüğü, yanağını uzat… Geceleri Uzaklara çığlık Olur Sesim, Denizden çıkan Alg Kokusundan Bariz Sana Olan özlemim, Bu gece Sırf Senin İçin Kapanıyor Gözlerim İyi Geceler Her şeyim!