Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa kısa 10 Kasım şiirleri lazım bana var mı sitenizde ?

Kısa kısa 10 Kasım şiirleri lazım bana var mı sitenizde ?
0
77

Similar threads

Çanakkale zaferiyle ilgili kısa kısa yazılar var mı sitenizde ? Ödevim var ve hemen çanakkale zaferi hakkıonda kısa yazı lüzumlu, bana yazabileceğiniz birşeyler var mı, lütfen çok makbule geçecekcanakkalezaferiyleilgilikisakisayazilarvarmisitenizde5c5a1bd37fc73alt  
Cevaplar
0
Görüntüleme
92
kısa kısa İstanbul şiirleri gerekli Merhaba, bendeniz şiir tutkunu şiir koleksiyoneri olan biriyim Sizden ricam güzel İstanbulla alakalı kısa şiirler Eğer sitenizde varsa fazla memnun olurumTeşekkür ederim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
En Güzel Kısa 10 Kasım Şiirleri Burada! en güzel 10 kasım şiirleri, 10 kasım şiirleri, 10 kasım için şiirler Sevgili melekler, yaklaşmakta olan 10 Kasım münasebetiyle özel olarak sizler için seçtiğimiz en hoş 10 Kasım şiirlerinden bazılarını sizlerle paylaşıyoruz 16830 16830...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Fazla komik esprili sözler lüzumlu var mı sitenizde? Bana şu anda sınıfta patlatabileceğim fazla gülünç esprili sözler lüzumlu, hadi parmaklarınız çalışsın meleklercokkomikesprilisozlerlazimvarmisitenizde5c5a0559037b7pngalt :D:D :D:D :D:D  
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
En Güzel 10 Kasım Şiirleri En Güzel 10 Kasım Şiirleri Öğrenciyim okumak üzere hoş 10 kasım şiirleri arıyorum Lütfen bana asistan olur musunuz En güzel 10 kasım şiirlerinizi buradan bana yazarsanız sevinirim  
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
858,498Konular
982,062Mesajlar
30,045Kullanıcılar
kaosemre09Son üye
Üst Alt