Kısa Anlamlı Sözler Mesajlar Manalı Hoş Sözler Kısa Manalı Sözler Merhaba Sevgili Melek'ler Bu yazımızda sizlere en hoş manaslı sözleri ve ksıa manalı mesajları aktarıyor ve bizden anlamlı sözler konusu açmamızı rica eden bütün misafirlerimizi bu sayfamıza eğlence ediyoruz 1549103625 1549103625 kisamanalisozlermesajlar5c55720d1cfabkisamanalisozlermesajlar5c55720d1cfab kisamanalisozlermesajlar5c55720d1cfab Sefalet, elini cebine attığında anlamsız olması yok, Elini çıkardığında, tutacak kimsenin olmamasıdır Tek bir sözünle beni saatlerce ağlatabilirsin,fakat bana yaptıklarını unutturacak bir kelime değil Yalnızlığın en kötüsü, anlamayanların aralarında kalmaktır Halk Müziği gelmeleriyle yanlızlıklarını dağıtanları severler, gitmeleriyle kendilerini yalnız bırakanlara aşık olurlar Sen güneşin doğduğu, karanlığın bittiği yerdesin sen daima kalbimde yatan tek sevgilimsin Yemine Bakıp insana inanma, insana Bakıp yemine inan Beni sevmiyorsun diye sanmaki kalbim yetimdir Ölürümde yalvarmam Aşkım Asaletimdir Dudak dudağa 5 dakikalık hoşgörü için değil ; Omuz omuz'a bir ömürlük istiyorum seni Kaygılanma çocuk, herkes ölür ! Kimi toprağa gömülür, kimi yüreğe Sanat Ne Kadar Uzun Tanrım, Yaşam Ne Kadar Kısa! GOETHE Esnek insanlar katiyen kırılmazlar BKarim Eğitimin amacı anlamsız bir zihnin yerine, açık bir akıl koymaktır MSTorbes Tartışırken, Doğruluk Hep Kaybolur SYRUS Tartışmalarda Yapılan Benzetmeler, Aşkta Söylenen Şarkılara Benzerler Hiçbir Şeyi Kanıtlamazlar PRİOR Bir Tutsağın Boynuna Geçirdiğiniz Zincirin Öteki Ucu, Kendi Boynunuza Takılıverir EMERSON Bir Millet; Yarısı Özgürlük, Yarısı Tutsak Olursa Yaşayamaz LİNCOLN Zayıfların Haklarını Gözetmek İçin Konuşmayanlar, Tutsaklardır LOWELL Umut, Yoksulun Ekmeğidir THALES Hastalar İçin Hayat Epeyce, Umut Da Vardır CİCERO Umut Olmadan, Umut Edilen Ele Geçirilemez LİESHERAK Umut, Çalışkanların Rüyasıdır PLİNİUS Kadınların Umudu Gün Işığında Örülmüştür; Bir Gölge, Onları Karartır GEORGE ELİOT Umut,Genç Tutkuların Dadısıdır BİCKERSTAFF Yaşayanlar İçin Umut Her Zaman Vardır Umutsuzluk, Ölüler İçindir THEOKRİTOS Çaresizlik, Sersemlerin Elde Ettiği Bir Sonuçtur DİSRAELİ Öldükten Sonra Unutulmak İstemiyorsanız Ya Okumaya Layık Şeyler Yazın Yada Yazılmaya Bedel Şeyler Yapın Dünyada herşeyin bir tartısı vardır Sevginin tartısı da fedakarlıktır Fedakarlık yapmayanın sevgisi Palavradır! Ayakta uyuduğumuz günlere sayıyoruz, uykusuz geçen geceleri