Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kısa Öğrenci Mesajları

kısa Öğrenci Mesajları
0
51

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 kısa Öğrenci Mesajları Öğrenci Mesajları 2019 Öğrenci Mesajları kısa Merhaba Sevgili Melek'ler ve şuan tatilinde bizide ziyaret eden sevgili öğrenci misafirler, sizler için yılın en hoş kısa öğrenci mesajlarını bu sayfamızda bir araya getirdik2019kisaogrencimesajlari5c557986809dealt 1549105537 1549105537 2019kisaogrencimesajlari5c557986acb052019kisaogrencimesajlari5c557986acb05 2019kisaogrencimesajlari5c557986acb05 Öğrenci Öğrenciye Baka Baka 5 Alır Bugün Hasta Olmam Gerekli Yarın Imtihan var Öğrenci Yapamadığı Yazılıya Şiddet Der En Hoş Hocam Düşük Not Vermeyen Hocadır Biraz Şen Biraz Deliyim Hoş Görün Ben Liseliyim Çalışkanın Pekiyisi tembelin Çenesini yorar keşke Tüm Okul Müdürleri Okullardan Denetim Sistemini Kaldırsa Görmemişin yıldızlı pekiyisi olmuş,çekip yıldızını koparmış Yazılıdan Kaçan Sözlüye Yakalanır Hayatta Kalırsa Senin için okuLda Kalırsam Bu Öğretmen Yüzünden Kalıcam Çalışkanın pekiyisi tembelin çenesini yorar Bana Kopya Verenin 40 Sene Kölesi Olurum benim Aşkın için verdiğim Savaş tarih Derslerindeki Savaşlarla Kıyaslanamaz Aşkım Parmağını Notuna Tarafından Kaldır Kulak küçüktür lakin öğretmenin ağzını sulandırır ben okuu Sen Varsın Diye Seviorum bebeğim Kopya Veren Arkadaştan Kola Esirgenmez Disipline Beraber gittiğin Sınıf Arkadaşın Hayat Arkadaşındır Ak akçe kantin içindir Çek Kopyanın Hasını, Çekme Eylülün Yasını Bana Hocanı Söyle Sana Kaç üzerinden Anekdot Verdiğini Söliyim üzüm üzüme,öğrenci karneye baka baka morarır Ummadığın Hoca 5 Verir Hoca Hocaya Baka Bakar notları Düşürür Yazılıda Bilmemek Yok, Sormamak Ayıptır Borç yiğidin,cetvel öğretmenin kamçısıdır Hocaya Yalakalık yaparsan 5 Yapmazsan Keleş Alırsın Kopya Çekmeyen Burnunu Çeker Tatlı Söz öğretmeni yazılıdan caydırır Hocam Sizi Okadar fazla Seviyorumki Vereceğiniz Nota Tarafından Sevdim Daha Çok katlanacak Size Bilmemek Ayıp Değil, Yeter Ama Çaktırma Yazılıdan kaçan sözlüye tutulur öğretmenler gününde Sadece iyi Not veren Hocaların öğretmenle gününü kutlayalım işleyen Demir Pas Tutmaz, Kopya Çekmeye Çalışan El Gizli Durmaz Sensiz Kalacağıma Devamsızlıktan kalırım Daha iyi iyi Dost Yazılıda Kesin Olur Seni ben Notlarıniçin Yok bana Verdiğin Kopyalar için Sevdim Gülüm Hocaya Senin Değerini Sordum Dünyalara Değer Dedi, Dünya'nın Değerini Sordum Beş Para Etmez Dedi Hacanın Vurduğu yerde Gül Biter Disiplin üzerinizden geçer Liseli Ağlamaz Sil Gözyaşlarını Zaten Ağlasanda Kimse Anlamaz Bugün Disipline benimle birlikte gelicek Ateşli Saatler yaşıcak Arkadaşlar Arıyorum Acele Yazılıya Kopya Karışır Okulda 3 Şeyi Seviyorum Sen, iyi notlar ve okuldan kaçmaları Kastetmek Fazla Eğlencelidir, Canım Eğlenmek istemiyor Okul Benim için Bir macera Sende Bu macerada Benimel Yaşa Aşk Ağlatır Imtihan Sövdürür Matematikçi inletir Metematik Fizik Kimya Artı yorma kendini Kalıcaksın Yıl Sonunda Sakla Samanı Gelir Zamanı, Mayıs'ta Okul Kırmanın Tam Zamanı Bana notunu söyle sana harçlığını söyleyeyim Tarih Matematik Türkçe Halimiz yaş Bu gidişle 2 öğrenci Bir Olunca Dersler Tenefüs Olur ALLAH Sene Sonu Babamın Azabından Korusun benim AMinnnnnnn MADDE 1:Öğrenciler haklıdır MADDE 2:Öğrenciler daima haklıdır MADDE 3:Öğrencilerin hileli olduğu durumlarda 1 ve 2 maddeler uygulanır MADDE 4:Öğrenciler uyuya kalmazlar istirahat ederler MADDE 5:Öğrenciler tıkınmazlar,gıda alırlar MADDE 6:Öğrenciler hiçbir zaman geç kalmazlar,onları alıkoyarlar MADDE 7:Öğrenciler derste başka şeylerle uğraşmazlar,çok boyutlu yaşarlar MADDE 8:Öğrenciler katiyen okulu kırmazlar,başka yerlere çağırıldıkları için gitmek zorunda kalırlar MADDE 9:Öğrenciler herkes namına düşünüp cümbür cemaat namına karar verme hakkına sahiptir MADDE 10:Öğrenciler hiçbir zaman eleştirilemezler MADDE 11:Öğrenciler birbirine takma ad takmazlar,birbirlerine yakışan isimlerlerle hitap ederler MADDE 12:Öğrenciler sınavdan korkmazlar,yalnızca çekinirler MADDE 13:Öğrenciler katiyen kopya çekmezler,yalnızca yardımlaşırlar MADDE 14:Öğrenciler asla ama katiyen kavga etmezler,birbirlerine her zaman sevgi gösterisinde bulunurlar MADDE 15:Bu anayasa hiçbir şekilde yürürlükten kaldırılamaz!  

858,496Konular
981,696Mesajlar
29,772Kullanıcılar
GsuatSon üye
Üst Alt