Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısa Ramazan Bayramı Mesajları

Kısa Ramazan Bayramı Mesajları
0
123

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
2019 Ramazan Bayramı Mesajları

Ramazan bayramına ozel sevdiklerinizin bayramlarını kutlamanız icin hazırladığımız Ramazan Bayramı mesajları derledik sizler icin sayfamızda bu kısa Ramazan Mesajlarını paylaşıyoruz

Bayramlar,milli ve dini duyguların, inanclarımızın, orf ve adetlerim,izin uygulanıp sergilendiği, bir toplumda millet olma şuurunun şekillendiği, kuvvetlendiği gunlerdir Hep bir arada, sevgi dolu ve huzurlu nice bayramlar gecirmek dileğiyle, Ramazan Bayramınız kutlu olsun!

Benim omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yuzdurduğum, benim omrumde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı gecince uzulduğum Bayramınız mubarek olsun!

Ramazan Bayramınız kutlu, yureğiniz umutlu, umutlarınız atlı, sevdanız kanatlı, mutluluğunuz katlı, sofranız tatlı, mekanınız tahtlı, omrunuz bahtlı, yuvanız bereketli olsun…

Bin damla serilsin yureğine, bin mutluluk dolsun gonlune, butun hayallerin gercek olsun, duaların kabul olsun bu bayramda… Ramazan Bayramın mubarek olsun!

En guzel Anıları birlikte paylaşmak dileği ile en guzel hatıraları bu bayramda tazelemek dileği ile mubarek Ramazan bayramınızı kutlarız

Evinize Gul Kokusu Essin Kalplerinize ALLAH iyilik versin Bu bayramdada Elerimiz herzamanki gibi Mutlulukla Birleşsin Ramazan bayramınızı Kutlarım

Bizi yaratan ALLAH a şukurler Olsun, Butun muslumanlara Hayırlı Olsun, Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun

Kalplerde Sevgi Olsun Gozlerimiz ışık Dolsun Ramazan Bayramınız Kutlu Olsun

Bayramların En guzeli ve Hayırlısını Diliyorum Size Ramazan Bayaramınız Mubarek Olsun

Bu Mubarek Bayramda Kalplerinizde Barış Gozlerinizde Umut Atrafınızda Sevgi olsun Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun

Kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi yuce Allah’a sonsuz şukurler olsun! Ramazan Bayramı bereketiyle, bolluğuyla gelsin, tum insanlık icin hayırlara vesile olsun

Damağınızı, ruhunuzu ve cevrenizi tadlandıran, mutlu, umutlu, bereketli bir bayram dileriz

Benim omrumde ırmaklar vardır sularında hayallerimi yuzdurduğum, benim omrumde sevdiklerim vardır bayramlar ayrı gecince uzulduğum Bayramınız mubarek olsun!

Ramazan Bayramınızın da boyle bir neşeyle gelmesi ve tum ailenizi sevince boğup evinize bereket getirmesi dileğimizle İyi bayramlar!

Son zamanlarda Birlikte Aynı Sofrada yer Almasak da Bayramda yanınızda Olacağız Mutlaka Ramazan Bayramınız Mubarek Olsun

858,496Konular
981,835Mesajlar
29,883Kullanıcılar
Ss42ssSon üye
Üst Alt