Yeni Renkli Mesajlar
Yarınlarımı bekliyorum yarınlarımda seni goruyorum yarınlarımda bir renksin hayatımın anlamı
Ben Seninle Hayatı Sevdim ve Ben Seninle hayatın renklerini benimsedim
Renkli kalemlerle Adını Yazıyorum Boş Duvarlara Senin Sayende renkli ve Canlı oluyor Duvarlar
Rengarenk Bir Hayat Diliyorum icinde Sadece Senin Aşk Renklerin Bulunsun
Okadar Canlı bakıyorumki hayata Renkler Gozumde Seni Gosteriyor Bana
Siyah beyaz Yarınlarım Seninle renklernir Ancak Sen Hayatımın En Koyu Rengisin Seviyorum Seni
Renksiz Hayatımın Renkli Hayallerisin ve Umutlarısın
Renkli bakışın Soğumus Hayatımı ısındırıyor hele o guluşun yokmu beni benden alıyor
Ayrılıklar hayatımı Karartıyor sende gitme hayatın rengini kotuleştirme
Gokkuşağı gibisin rengarenk gulduğunde dunyama ışık sacıyorsun canlı renklerinle
Sensiz Kalacağıma Hayatın renksiz izlerim Daha iyi!!
Seninle dunya guzel seninle insanlara daha icten bakıyorum seninle hayatın renklerini tadıyorum aşkım
Yarınlarımı bekliyorum yarınlarımda seni goruyorum yarınlarımda bir renksin hayatımın anlamı
Ben Seninle Hayatı Sevdim ve Ben Seninle hayatın renklerini benimsedim
Renkli kalemlerle Adını Yazıyorum Boş Duvarlara Senin Sayende renkli ve Canlı oluyor Duvarlar
Rengarenk Bir Hayat Diliyorum icinde Sadece Senin Aşk Renklerin Bulunsun
Okadar Canlı bakıyorumki hayata Renkler Gozumde Seni Gosteriyor Bana
Siyah beyaz Yarınlarım Seninle renklernir Ancak Sen Hayatımın En Koyu Rengisin Seviyorum Seni
Renksiz Hayatımın Renkli Hayallerisin ve Umutlarısın
Renkli bakışın Soğumus Hayatımı ısındırıyor hele o guluşun yokmu beni benden alıyor
Ayrılıklar hayatımı Karartıyor sende gitme hayatın rengini kotuleştirme
Gokkuşağı gibisin rengarenk gulduğunde dunyama ışık sacıyorsun canlı renklerinle
Sensiz Kalacağıma Hayatın renksiz izlerim Daha iyi!!
Seninle dunya guzel seninle insanlara daha icten bakıyorum seninle hayatın renklerini tadıyorum aşkım