Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısa Teklif sozleri, en guzel Teklif Sozleri

Kısa Teklif sozleri, en guzel Teklif Sozleri
0
154

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
88
F-D Coin
0
Birbirinden guzel tanışma mesajları
Kısa Teklif Mesajları, en guzel Teklif Mesajları
Guzel msn nickleri Teklif mesajları

Hepsi Birbirinden guzel etkileyici tanışma mesajları sozleri guzel sozler facebook mesajları msn mesajları ile ilgili bilgiler aradağınız en guzel msn nickleri ve guzel sozler teklif sozleri sayfamızda sizler icin
Hepsi oldukca Guzel Tanışma Mesajları, Hayat boyu unutulmaz,hep mutlulukla hatırlanırHeyecan icinde kalp atarken edilen ilk sozler Birbirinden Guzel Tanışma Mesajları Burada!

Oturdunuz, konuştunuz ve kalktı gidiyorBir şey unutmadın mı? Neyi?Beni!

Bu şehirde yabancıyım Bana evinin yolunu tarif edebilir misin?

Tanıştığımıza sevindim Ben (Adiniz) sen: Muhteşem

Baban uzaylı mıydı? Senin gibi bir şey yeryuzunde yok cunku!

Telefon numaramı unutmuşum, seninkini odunc alabilir miyim?

''Selam, uzun zamandır profilinizi inceliyorum ve profil sayfanızda paylaştığınız yazılar, şarkılar sanki bir ortak yanımızın olduğu soyluyor gibi Ne dersin sence bir ortak yanımız varmıdır?''

Erkek Sesi sen de duydun mu?Ne sesi? Ben bir şey duymadım!Kalbim kırıldı

Baban hırsız miydi?Hayır ! Ne Alaka?!?Gozlerinin yerine konulan elmasları kim,nerden caldı o zaman?''

Bana yolu tarif edebilir misiniz?Kız: Ne yolu? Nereye? Kalbine''

Beni bir cimcikler misinKız:Neden?Bu guzellik gercek olamaz! Ruya goruyorum sanırım

''Selam, profilinizi detaylı bir şekilde inceledim ve incelerken birşeyin farkına vardım Profilinizde paylaştığınız yazıları okurken sanki benim hislerimle yazıldığını farkettim Bu yuzden dolayı sizinle tanışmayı cok istiyorum Tanışabilirmiyiz?''

Annenle baban zamanında karşılaşmasaydı,yeryuzundeki en mutsuz insan ben olurdum!

Siz Cosmo'nun kapağındaki o mukemmel Kız değil misiniz?

İlk goruşte aşka inanır mısın ? Yoksa dışarı cıkıp tekrar mı gireyim?

Affedersiniz! Biz kucukken farklı okullarda okumamış mıydık?

Sırtına dokunup: Aman Allahım gercekten omuz kemikleri!! Ben bunları kanat sanmıştım!

Cikolatadan bebeklerimiz bir duğun pastasının ustunde sence de guzel gorunur mu ?

Saati sorun9'u 5 mi geciyor? Bugun pazartesi 28 mart 905Sizinle tanıştığım gunu ve zamanı aklımda tutmam gerekli de!

Kocaman zeytin gozleri,Yanağında gamzesi Ninicik sevgi dolu elleri,Biz kızımız olsaydı Keşke deseydim aynı Annesi

Ortama gore Bu barın (restoranın) en guzelkızı olmak nasıl bir duygu?

Benim dorduncu Kız arkadaşıma cok benziyorsunKac tane kız arkadaşın oldu senin? UC

''Selam, yanlız olduğunu duydum Beyaz bir atım yok ama prens olduğumu soylerler Tanısan sende oyle duşunurdun kesin Eee ne diyorsun bu prensi tanımak istermisin?''

''Biliyormusun coğu kişi yıldızların yanlız olduğunu soyler Bence yıldızlar yanlız değiller Yıldızlar birbirlerine birer yıldızmış gibi bakıyorlar ve bu buyunun bozulmamasını istemedikleri icin birbirlerinden uzak duruyorlar Sende benim icin bir yıldız gibisin Yıldızlar bir araya gelemesede ben seninle tanışmak istiyorum Eğer sende istersen?''

''Merhaba, telefon numaranızı biryerden buldum ve sizinle tanışmak istiyorum ne dersin?''

''Telefon numaranızı bir arkadaşımdan ve sizi aramam icin ısrar etti Arkadaşım sizi oyle guzel anlattıki size mesaj cektim Aslında sizi arayıpta tanışmak istiyordum fakat kendime guvenemediğimden mesaj cekmek istedim Sizde benimle tanışarak bana bir şans vermek istermisiniz?''

''Bugun siz okulda form doldururken formdan telefon numaranızı aldım Sizi gorduğumde cok etkilenmiştim ve yanınıza gelip konuşmaktan cekinmiştim Benimle tanışmak istermisiniz?''

''Selam, resimlerinizi inceledim ve acıkcası sizden hoşlandım Sizde dilerseniz tanışabilirmiyiz?''

Umarım suni solunumdan anlıyorsundurSoluğumkesildi seni gorunce!

858,509Konular
982,872Mesajlar
30,654Kullanıcılar
emre65Son üye
Üst Alt