Kısa ve Anlamlı Cuma Mesajları İsteyenlere Cuma Mesajları Kısa Hoş Cuma Mesajları Sevgili melekler, müslümanlar için önemli günlerden biri olan Cuma günleri için sevdiklerinizle paylaşabileceğiniz cuma mesajları ile karşınızdayız Yollayacağım mesaj ayrıca kısa hem de anlamlı olsun istiyorsanız buyrun Hoş Cuma Mesajları örneklerinekisaveanlamlicumamesajlariisteyenlere5c55658447558alt 1549100415 1549100415 kisaveanlamlicumamesajlariisteyenlere5c5565847ab10kisaveanlamlicumamesajlariisteyenlere5c5565847ab10 kisaveanlamlicumamesajlariisteyenlere5c5565847ab10 Ey Allahım! Yaptığımız işlerde muvaffakiyetler ihsan et bizlere Fena yollara geçenleri gittikleri yoldan geri çevir Evlerimize sevinç ihsan eyle Taşımakta zorlanacağımız yüklerle bizleri sınavdan geçirme Darda ve muhtac sıralama Amin Hayırlı cumalar dilerim Bir dua gönderiyorum hepinize, sıhhat, sevinç, huzur olsun, sevdikleriniz yanınızda, dünyanız barıştırma dolsun, Allah'ın selamı üzerinize olsun şanslı cumalar dilerim Allah'ım, nerede kin varsa, oraya sevgi götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede alınma varsa, oraya barış götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede inkar varsa, oraya iman götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede ümidini yitirme varsa, oraya umut götürme gücünü ver bize Allah'ım, nerede karanlık varsa, oraya aydınlık götürme gücünü ver bize Bahtı Açık nurlu, bereketli cumalar Özünün hakikati ve yüzünün nuru üstüne yemin ederiz ancak, Sana duyduğumuz gereksinim, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün dek Bildirdiğin ve gizlediğin bütün isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Şanslı Cumalar Lailahe illallah ve cellehü edasi ile, Rabbim muradimizi ver melekler duasi ile Lailahe illallah kalbimizi karartma, rizkimizi azaltma, kabrimizi, daraltma, senden baska kapi aratma, muhannete fakir etme Hayırlı cumalar Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine bahtı açık cumalar Kul nâfilelerle bana durmadan yaklaşır, nihayet onu severim bir defa de onu sevdim mi, bundan böyle o kulumun işiteceği kulağı olurum, göreceği gözü olurum Sevilen kullardan olmak duasıyla cumanız mübarek olsun Bütün kapıların anahtarlarını kendinde bulunduran Allah'ım Hakkımızda en hayırlı kapıyı aç Uğurlu cumalar dilerim Allah'ım Avantaj vermeyen ilimden, doymayan nefisten, ilahi dergaha yükselmeyen amelden, kabul olmayan duadan sana sığınırım Amin Cumamız kutsal olsun Rabbim Allah, fikrim zikrullah, kalbimin nuru Resullullah, evvelim Allah, ahirim Allah, La ilahe illallah Muhammedün Resullullah Cuma gibi günümüz var Islam gibi dinimiz var Muhammed gibi sahimiz var Allah dedim, dostum dedim, 99 ismine mühür vurdum, üzerine Bugün Cuma günüdür Dinim Islam dinidir Dinimin Islam dini olduguna, yetmis binin nisfina, mühürledim üstüne Lailahe illallah üç muradim var, biri cennet, bir irmak diyarini bakmak Aç cemalini göster diyarini Ya Resullullah! Aman yarabbi ya rabbena her halimiz malumdur sana, gece gündüz yalvaririm sana daima sana muhtacim, cemalini göster bana Cennetine eğlence et Allahim kabrimizde rahatlik, siratta selamet, tatli canimiz sana itimat, son nefesimizde selametler ihsan eyle Mezar suallerimiz ahsan eyle, cennetinle cemalini cümleyle beraber bana da nasip eyle Lailahe illallah selalar duasi için, Muhammedün Resullullah arsi ala gölgesi için hastalara sifa, dertlilere deva, borçlulara edalar ihsan eyle Ya Rabbim Ya Celil, etme zelil, bayrak direği delil Ilahi Yarabbi hacetimi rahmet deryasini ulastir, duaya açilan elleri icabete eristir Allahım! Bile Bile ya da bilmeyerek işlediğimiz hatalarımızı, günahlarımızı bağışla Bizlere acınacak şey buyur Kuşkusuz Sen merhametlilerin en merhametlisisin Allahım! Kalb katılığından, gafletten, dalaletten, zilletten, miskinlikten, küfürden, fısktan, nankörlükten, riyadan, yalnızca Sana sığınırız Sen bizleri koru Şiddet yetiremeyeceğimiz bela, fitne ve musibetlerle bizi sınav eyleme Allahım! Allahım! Üstünlük vermeyen ilimden, ürpermeyen kalpten, doyma bilmeyen nefisten, yaşarmayan gözden ve icabet edilmeyen duadan sana sığınırız Bildiğimiz ve bilmediğimiz şeylerin şerrinden Sen bizleri koru Allahım! Rabbimiz! Güçsüzlüğümüzü ve Senin isteklerini yerine getirmedeki yeteneksizliğimizi Sana şikayet ediyoruz Üzüntümüzü ve tasamızı da yalnız Sana arz ediyoruzŞanslı Cumalar Özünün hakikati ve yüzünün nuru üstüne ant ederiz oysa, Sana duyduğumuz gereklilik, Senin zenginliğine eşit! Sana olan ihtiyacımız Senin büyüklüğün dekUğurlu Cumalar Bildirdiğin ve gizlediğin tüm isimlerini ve Kur'anı Kerim'i, kalbimizin baharı, gönlümüzün nuru, sıkıntımızın ilacı yap Bahtı Açık Cumalar