Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısa ve yeni Dostluk Mesajları

Kısa ve yeni Dostluk Mesajları
0
110

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
85
F-D Coin
0
Hayata değer bir yaşam, sevmeye değer bir aşk, dostluğa değer bir arkadaşlıktan asla vazgecmeNe eksik ne fazlasını ara ve seni uzenle asla uğraşma !

Mutluluğun peşinden koşma mutluluk senin peşinden koşsun ve hayatta oyle mutlu ol ki gozlerinde akan bir damla yaş arayıp da bulamayanların sadakası olsun

Belki diyorum; SEVGİ nin ne demek olduğunu biliyoruz ama GENCLİĞİN ne demek olduğunu anladığımızda bu dunyadaki işimiz bitmiş olacak

Kimsesiz zamanların yalnızlığında,aydınlık diyarların masalsı goruntulerinde,kucuk bir cocuk yureğinin annesine olan sevgisi değerinde bir merhaba dostum nasılsın

Dost vurulunca değil unutulunca kahrından olurmuşBiz dostlarımızı kır cicekleri gibi avucumuzda değil kurşun yarası gibi yureğimizde saklarız

Gonuller birdir dunyalar ayrı olsa da Arkadaşlıklar,sevgiler,aşklar yalan olsa da umrumda değil dunya yansada biz dostu unutmayız dost uzakta olsada

Dost deniz kenarındaki taşlara benzerOnce tek tek toplarsın sonra birer birer denize atarsın ancak bazılarına kıyamazsınİşte sen o kıyamadıklarımdansın

Zaman gelir yollarına kar yağar,etrafını huzun bulutları sararsa,ne zaman bir dosta ihtiyac duyarsan dost olabildiğim kadar burdayım

Hep zamana yenik duştuk esiri olduk anlamsız koşuşturmalarınama bir kez adını yureğimize kazıdığımız dostlarımızı hicbir zaman unutmadık

Sen gulerken yanındakilerde guler ama ağlarken yalnız ağlarsın onun icin oyle bir ağaca yaslan ki asla yıkılmasın oyle bir dost edin ki seni asla bırakmasın

Bin damla umut serpilsin yureğine bin umut dolsun gunlerine Binbir hayalin gercek olsun

Ben dostun kokusunu uzak diyarlardan alırım ve onun guluşunu nerde olsa tanırım Ne mesafaler mesafedir dostunla ne de ayrılıklar huzunlu

Baharın guneşi bahtına doğsun acılar kederler gonlunden uzak olsun Tum guzellikler ve mutluluklar senin olsun

Yurek umutlara gebe olduğundan beri dostluklar ayrılıklara yenik duşmedi yureğimiz dar ağacındayken bile olume koşup dostumuzu sevmeyi bildik

Gun gelir buslu bir dunya aydınlık bir yaşama gebe kalır yeterki umutların hic bitmesin kalbin hangi mutluluk ve sevgi icin carpıyorsa yaşam sana onu versin

Ay yıldızlara mutluluk fısıldarken gokyuzu sevincini yeryuzuyle paylaşırken ben sana bir parca mutluluk yolluyorum icindeki umut cicekleri hic solmasın diye

Acıların bir kum tanesi kadar kucuk,mutlulkların nisan yağmuru kadar bol olsunHayatta bir kere ağlarsan oda mutluluk olsunDostum

Hayal kur, ne hayal kurmak istersen Gez, nereye gitmek istersen Ol, ne olmak istersen Cunku senin bir tane hayatın olacak ve sadece bir şansın var butun bunları yapabilmek icin

Koca bir colde kum tanesi olmak yada okyanusta su damlası ama en guzeli milyonlarca insan arasında senin arkadaşın olmak

Karanlık aydınlıktan, yalan gercekten kacarguneş yanlız olsada etrafa ışık sacaruzulme doğruların kaderidir yanlızlık,kargalar suruyle,kartallar yanlız ucar

Eğer gercekten birini seversen, Onu ozgur bırak! Sana ait olmak isterse bir gun mutlaka geri Gelecektir Gelmezse de boşa peşinden koşma Asla da senin O L M A Y A C A K T I R

Aşk ve arkadaşlık bir gun yolda karsılaşırlar aşk kendinden emin bir şekilde sorar: ben senden daha candan ve daha yakınım sen niye varsın ki bu dunyada? arkadaşlık cevap verir: sen gittikten sonra arkanda bıraktığın gozyaşlarını silmek icin

Dostluk ağlamaksa, yureğindeki acıyı paylaşmaksa, uzulduğunde sıcak bir kucaksa ve dostluk icin ateşe atılmaksa, dunya durana, can bedenden cıkana dek sevdiğimsin

Başkalarına kendinden fazla değer verme Ya onu kaybedersin, ya da kendini mahvedersin Terk edenden alınacak en buyuk intikam , ona kupkuru, sevgisiz gozlerle bakmaktır

Yaşam gulmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayı, dostluk sadık kalmayı bilenler icindirUNUTULMADIN!

Gulerken herkes eşlik eder, ya ağlarken Başarılara herkes ortak olur, ya yenilgilere Oyle bir dost edin ki; kotu gun kapını calınca kapıya seninle beraber baksın

Duygular vardır anlatılamayan, sevgiler vardır kalplere sığmayan, dostluklar vardır hicbir şekilde yıkılmayan, bazı insanlar vardır asla unutulmayan

858,475Konular
981,228Mesajlar
29,547Kullanıcılar
sonertSon üye
Üst Alt