Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kısa zamanda en karlı yatırım!! (kucuk ve buyuk olcekli)

Kısa zamanda en karlı yatırım!! (kucuk ve buyuk olcekli)
0
86

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kıymetli dostlar Dunya genelinde, yatırım, 60'lı yıllarda Fast Food, 70'li yıllarda gayrimenkul, 80'li yıllarda; ev elektroniği, 90'lı yıllarda; pcler,cep telefonları ve internet yatırımcılar icin en iyi ve en karlı yatırım olmuştur Gunumuzde ise benim gorduğum insanların sağlıklı ve uzun yaşama isteklerine karşılık verebilen ALTERNATİF TIP yontemleri olmuştur Bunların başında Termal tedavi uzerine kurulmuş 5 yıldızlı tatil koyu adı altında yapılanan, kat mulkiyeti verilen gayrimenkuller 2008 yılında Bakanlar Kurulu Kararı ile Turkiye'nin Termal Başkenti olan Afyonkarahisar ilindeki Gazlıgol, Termal bir şehir olma yolunda emin adımlarla ilerliyor İhsaniye Belediye Başkanı Halit AŞKAR ile bu konuda yaptığımız istişare sonucunda kendisinin de yatırımcılara tam destek verme sozunu aldık Oncelikle yapılmakta olan projeler tek kelimeyle akla mantığa uygun Şoyle ki bu gun devresini 8900 liradan alsak, 35 devre 1 daire ediyor, 8900'den 35 devre 311500TL ediyor Bu 2019 Aralık ayında hizmete girecek ve hizmete acıldığında devrelerin şu anki piyasa durumuna gore devresi en az 20000TL ediyor Dolayısıyla 311500TL'lık ve 2019 yılında tamamlanıp tesisini hizmete acacak olan bu projeden yaklaşık iki yılda karımız en az 388500TL oluyor Tabiki kendi projemizi de yapılandırabileceğimiz, bolgede benim tespit ettiğim bir arazi var ki fiyatı da yaklaşık 2 milyon euro Benim gibi yatırımcılara oğudum şu ki gunumuzun en kısa zamanda en fazla gelir getirecek tek işi TERMAL PROJELERDE gizli

858,496Konular
981,666Mesajlar
29,736Kullanıcılar
caglayanidrsSon üye
Üst Alt