Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
özet olarak Atattürkün kısa ve öz sözleri ve anlamları Selam melekler, Atatürkün özlü sözlerini ama kısalarını anlamlarıyla birlikte buraya yazan mısınız, takipteyimkisacaatatturkunozlusozleriveanlamlari5c59d3f5c1e66alt Big Grin
Murat Boz söylüyor cepte para değil sözleri lütfen Murat Boz süperrr bir şarkı söylüyor Sözleri de bütün bana kadar hanimuratbozsoyluyorcepteparayoksozlerilutfen5c599f0938a41alt :D Big Grin :D Cepte Para Değil Sözlerini buraya yazabilirmisiniz ? Teşk
Albert Einstein'e Ait Kısa Ve Öz Sözler Albert Einstein'e Ait Özlü Sözler Albert Einstein Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Albert Einstein sözleri arayan bütün misafirlerimiz için ve ilgili arkadaşalrımız için Albert Einstein'e ait özlü ve güzel sözleri paylaşıyoruz...
A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamları gerekli bana Selam arkadaşlar bana ivedi tarafından A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamları lüzumlu mümkünse sizler bu sayfadan benim için A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamlarını yazan mısınız
Meşhur Filozof Aristotalesten Özlü Sözler Aristoteles Sözleri Aristotales in Kısa Ve Öz Sözleri Dünyaca meşhur felsefecilerden biri olan Aristotalesin özlü sözleri ile karşınızdayız meleklerunlufilozofaristotalestenozlusozler5c556bb85dd52alt İşte gelmiş geçmiş en meşhur filozoflar...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.