Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

kısaca Atattürkün özlü sözleri ve anlamları

kısaca Atattürkün özlü sözleri ve anlamları
0
161

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
özet olarak Atattürkün kısa ve öz sözleri ve anlamları Selam melekler, Atatürkün özlü sözlerini ama kısalarını anlamlarıyla birlikte buraya yazan mısınız, takipteyimkisacaatatturkunozlusozleriveanlamlari5c59d3f5c1e66alt :D Big Grin :D  

Similar threads

Mimar Sinan Özlü Sözleri Mimar Sinan Özlü Sözleri nelerdi bana Mimar Sinan Kısa Ve Öz Sözlerini yazarmısınız arkadaşlar  
Cevaplar
0
Görüntüleme
153
Murat Boz söylüyor cepte para değil sözleri lütfen Murat Boz süperrr bir şarkı söylüyor Sözleri de bütün bana kadar hanimuratbozsoyluyorcepteparayoksozlerilutfen5c599f0938a41alt :D Big Grin :D Cepte Para Değil Sözlerini buraya yazabilirmisiniz ? Teşk  
Cevaplar
0
Görüntüleme
119
Albert Einstein'e Ait Kısa Ve Öz Sözler Albert Einstein'e Ait Özlü Sözler Albert Einstein Sözleri Merhaba Sevgili Melek'ler, bu yazımızda Albert Einstein sözleri arayan bütün misafirlerimiz için ve ilgili arkadaşalrımız için Albert Einstein'e ait özlü ve güzel sözleri paylaşıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamları gerekli bana Selam arkadaşlar bana ivedi tarafından A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamları lüzumlu mümkünse sizler bu sayfadan benim için A İle Başlayan Deyimler Ve Anlamlarını yazan mısınız  
Cevaplar
0
Görüntüleme
93
Meşhur Filozof Aristotalesten Özlü Sözler Aristoteles Sözleri Aristotales in Kısa Ve Öz Sözleri Dünyaca meşhur felsefecilerden biri olan Aristotalesin özlü sözleri ile karşınızdayız meleklerunlufilozofaristotalestenozlusozler5c556bb85dd52alt İşte gelmiş geçmiş en meşhur filozoflar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt