Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısaca elveda işte...

Kısaca elveda işte...
0
43

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Özetle elveda işte Özetle elveda işte Hani herkes söylemesi kuvvet der ya, ya da diyemem der ya işte o elveda Seni bugün, şu an itibariyle hayatımdan, düşüncelerimden siliyorumSana kavgalı değilim, yada gücenmiş Yalnızca yürümek istiyorum, tekrar tekrar sensiz, isteyerekŞu an üzgünmüyüm hayır değilim, sanma fakat yerin doldurulamaz, hayır doldurulacak o yer, senden daha çok sevecek, senden daha çok sevilecek o birey Mutlu olacağım, aşka küsmeden yürüyeceğim Düşmelere aldırmıyorum, düştükçe güçleniyorum Ayrılmak sahiden kavuşmanın başlangıcı yok midir? Yormayacağım artık kendimi, ummak aptallığını da yapmayacağım, vakit senden değerli Geçmişimde eski bir anı olarak kalacak olan sen, sakın pişmanlıklarınla, hissi bahanelerinle çıkma karşıma, daha fazla üzlür daha fazla mutsuz olursun, gerçi sen mutsuzluğu seversin benim sevmediğim kadar O mutsuzluğu tercih edişlerinle yıkmadınmı bütün umutlarını sen, olsun seçim senin ne diyeyim Lakin ben gidiyorum işte, arkama bakmadan, mutluluğumu büyütmeye, ola ki yenilerini keşfetmeye gidiyorum, sana ise sadece iri bir elveda diyorum ELVEDA  

858,496Konular
982,452Mesajlar
30,230Kullanıcılar
Frkn23Son üye
Üst Alt