Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kişiler Uzerine Soylenmiş Turkuler

Kişiler Uzerine Soylenmiş Turkuler
0
242

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
87
F-D Coin
0
Kişiler icin Soylenmiş Turkuler,Kişilerere Soylenmiş Turkuler,Kişiler hakkında Soylenmiş Turkuler

HEKİMOĞLU

Hekimoğlu derler benim aslıma

Aynalı martin yaptırdım kendi neslime

Hekimoğlu derler ufak bir uşak

Bir omuzdan bir omuza on arma fişek

Konaklar yaptırdım mermer direkli

Hekimoğlu dediğin de aslan yurekli

Konaklar yaptırdım doşedemedim

Unye Fatsa bir oldu da baş edemedim

Unye Fatsa arası Ordu da kuruldu

Hekimoğlu dediğin o da vuruldu

Similar threads

Hekimoğlu Fatsa yoresi Ordu dolaylarında yaşayan Hekimoğlu, yoksul bir ailenin cocuğudur Ustelik yoksul bir anneden başka hic kimsesi yok Cevresinde durustluğu, akıllılığı ve yiğitliğiyle tanınan bir genctir Yorede egemenlik kurmuş bir Gurcu Beyi vardır Bu Gurcu Beyi, Ayşa adında guzel ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
154
Hekimoğlu hikayesi aynalı martin turkusu hekimoğlu sozleri hekimoğlu turkusunun kısa hikayesi Hekimoğlu Hekimoğlu derler benim de aslıma Aynalı martin yaptırdım narinim kendi nefsime Konaklar yaptırdım doşetemedim Unye de Fatsa bir oldu narinim baş edemedim Konaklar yaptırdım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
291
Hekimoğlu turkusu ve hikayesi Hekimoğlunun hikayesi Hekimoğlu derler benim de aslıma Aynalı martin yaptırdım narinim kendi nefsime Konaklar yaptırdım doşetemedim Unye de Fatsa bir oldu narinim baş edemedim Konaklar yaptırdım mermer direkli Hekimoğlu sorarsan narinim demir yurekli...
Cevaplar
0
Görüntüleme
246
Hekimoğlu Hekimoğlu derler benim de aslıma Aynalı martin yaptırdım narinim kendi nefsime Konaklar yaptırdım doşetemedim Unye de Fatsa bir oldu narinim baş edemedim Konaklar yaptırdım mermer direkli Hekimoğlu sorarsan narinim demir yurekli Bahce armut dibinde kaymak yedin mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
176
Hekimoğlu Hekimoğlu derler benim de aslıma Aynalı martin yaptırdım narinim kendi nefsime Konaklar yaptırdım döşetemedim Ünye de Fatsa bir oldu narinim baş edemedim Konaklar yaptırdım misket direkli Hekimoğlu sorarsan narinim demir iyi kalpli Bahçe armut dibinde kaymak yedin mi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
858,497Konular
982,554Mesajlar
30,291Kullanıcılar
rovulationSon üye
Üst Alt