Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kisilik bozukluklari..

Kisilik bozukluklari..
0
70

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kisilik bozukluklari Obsesif Kompulsif Kisilik Bozuklugu * mukemmelliyetcidir, calismak icin yasar, * onlar icin yaşam ak ve karadan ibarettir, ayrintilar butunden daha onemlidir * kontrolu surekli elde tutmaya calisir, kesin ve donulmez kurallari vardir * kendilerini ise afacan ve beceriksiz olarak algilama egilimleri yuksektir Asagidaki stil dusunce bicimi baskindir * Kontrolu elde tutmaliyim* Her sey benim istedigim duzende olmali* Duzensizlik beni deli ediyor* Ayrintilar butunden daha onemlidir* Ben olmasam her sey kontrolden cikacak* Hata yapilmamali, kusur yapiyorsan basarisiz bir insansin demektir id Narsistik Kisilik Bozuklugu * kendilerini herseyden degerli ve ustun goruruler * defalarca ustunluklerini gostermek ve digerlerine kabul ettirmek icin ugrasirlar * onlar en ust sinifti ve her seyin en iyisine layiktirlar Asagidaki tarz dusunme bicimi baskindir * Herkesten daha guzel ve farkliyim* Bana hizmet edecekseniz tabiiki ben bunu yargı ediyorum* Ustun oldugum icin bana itaat etmelisiniz* Benimle ayni seviyede olmaniza olanak yok Paranoid Kisilik Bozuklugu * digerlerine guvenmezler, asiri kuskucu ve de kiskanc bir yapiya sahiptirler * digerleri tarafindan asagilandiklarina, degerlerinin bilinmedigine inanirlar * kaygi duzeyleri yuksektirSurekli gerilim icinde yasarlarHareketlidirler Asagidaki tarz dusunce bicimi baskindir * Bana iyi davraniyorlarsa mutlaka bir cikarlari vardir* Kimseye guvenme, rahat amaclari olabilir* Surekli tetikte ol, zararin nereden gelecegi emin olmaz* Pozitif yakinlasma incinirsin* Yakinlik zayifliktir* Arkamdan sıcacık isler yapiyorlar Borderline Kisilik Bozuklugu * bariz bir sekilde birbirine zit duygu ve dusuncelere sahiptirlerofkeden neseye, neseden kizginliga cok cabuk gecerler * dengesizdirler, kendileriyle ilgili ben buyumgibisinden belirgin bir algilari yoktur * ofkelidirler, cogunlukla kavgalara karisir ofkelerini denetim edemezler * duygulari asirilik ve de degiskenlik gosterir nacak genel ruh hallerinde bosluk duygusu hakimdir * kurallara uymama ve de inkar egilimine sahiptirler Asagidaki stil dusunce bicimi baskindir * Kendimi yonetemiyorum* Kimse beni sevmiyor* Beni sevmeleri icin onlara boyun egmeliyim* Ofkemi yenemiyorum* Sonunda birilerini oldurecegim* Sadece enayiler tum kuralara uyar özel baskı  

858,496Konular
981,602Mesajlar
29,707Kullanıcılar
ASSSSSADDSon üye
Üst Alt