bireysel iletileriniz manâsız kalmasın kişiselse sanane ?? Girmezsem n’olcak?Bireysel ileti yok Kişisel sorun var Bizim kişisel neyimiz oldu ama iletimiz olsun Bizim Bireysel bi olayımız olmaz Girdim, oldu mu? Kişisel iletiye hayır!Yaşasın toplumsal mücadelemiz Kişisel iletiye evet!Yaşasın egoistlik, kendini beğenmişlik, narsizm Kişisel iletinizin olamabilmesi için önce kişiligininizin olması gerekir Kişisel bir ileti yazın, sosyal mesajlar kışın daha etkili olabilmektedirBir kişisel İleti Kişisel ileti dediğin nedir ancak? Yazarı Listedeki tasfiye sebebiyle zararına muhabbetler Bu alana verebilirsiniz İletim değil yalıtım var iletisizseniz, ileti Sizsiniz Fazla kişisel yazamam buraya Kişisel iletiyle kişiselleştirmeyenlerden misiniz Kişisel bir iletim değil, buna da şükür Ağlarsa anam ağlar gerisi ninja kaplumbağlar Kim vurduya gittim, gelecem Yazmıyorum kişisel ileti falanBaskıya gelemem benBirey ile iletişim için tıklayın Herkesin gördüğü ileti bireysel değildir Bireysel bir ileti yaz 3990’a gönder Bir porche alıp gelicem Ben sana çevrimiçi olamazsın demedim,insan olamazsın dedim Sahibine dönmeyen isyankar bumerang Sürüden ayrılan idealist kuzu i see online people İtiraf ediyorum: Winamp’teki unknown sanatkâr benim javascript:scroll(0,0);