Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıskanç Kocadan Dehşete Düşüren Plan: 'Polisim' Deyip Aracına Aldı...

Kıskanç Kocadan Dehşete Düşüren Plan: 'Polisim' Deyip Aracına Aldı...
0
19

dadaş

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
70
s-b41af690f5ee7cde50f8d0ae36b7d6e989be72fa.jpg

Sarıyer'de yaşayan Erhan G. eşi Nazan K.'ye iş arkadaşı Murat D.'den gelen bildirileri görünce müthiş bir plan yaptı. Kendisini polis olarak tanıtan Erhan G. kendisini polis olarak tanıtıp, Murat D.'ye akla hayale gelmeyecek usulle dehşet dolu anlar yaşattı..

İstanbul Sarıyer'de kıskançlık krizine giren bir adam, akla hayale gelmeyecek formülle endişe dolu anlar yaşattı. 

Sabah'tan Dilek Yaman Demir'in haberine nazaran,  36 yaşındaki Erhan G., 35 yaşındaki Nazan K. ile evliydi. İstinye'deki bir hastanede sekreter olarak çalışan genç bayanın teze nazaran birebir hastanede bilgi süreç vazifelisi olarak çalışan 36 yaşındaki Murat D. isimli arkadaşı vardı. Murat D.'den eşi Nazan'a bir ileti geldi. İleti sonrası sonlanan genç adam sahibi olduğu lüks marka minibüs üslubu aracıyla hastaneye gitti. Murat'ın yanına çıkan genç adam argümana nazaran, 'Ben cinayet ofiste vazifeli polis memuruyum. Nazan konutta meyyit bulundu. Sizin tabirinizi alacağım' diyerek aracına bindirdi.

'Ben Nazan'ın kocasıyım seni öldüreceğim'

Araç içerisinde görüntü çekmeye başlayan Ertan, 'İfadeni alacağım. Mahkemede kanıt olarak kullanılacak. Nazan'la ait varmış anlat' dedi. Kaygıyla bir şeyler anlatmaya başlayan Murat'ın kelamları sonrası, 'Ben Nazan'ın kocasıyım. Seni öldüreceğim' diyerek tehditler savurdu. Bu sırada minibüsün kapısını açarak kaçmaya çalışan Murat, genç adamın elinden kurtularak hastaneye kaçtı.

Erhan Murat'ı kovalamaya devam ettikten sonra aracına binerek olay yerinden uzaklaştı. Birebir gün akşam saatlerinde Erhan, Murat'ın yaşadığı mahalleye gitti. Murat'ın görselinin olduğu afişleri, 'Bu tacizci' etiketiyle hazırlayan genç adam, mahallenin çeşitli duvarlarına astı. Afişi astıktan sonra genç adamın meskenine gelen Erhan, 'Seni öldüreceğim, rezil edeceğim' üzere kelamlar savurmaya devam etti.

'Kimseye tehdit ve hakarette bulunmadım'

Polis merkezine giden Murat D., kendisini alıkoyan, polisim diyerek görüntüsünü çeken, tacizci etiketiyle afiş hazırlayan ve mevtle tehdit eden Erhan G.'den şikayetçi oldu. Başlatılan soruşturma kapsamında Erhan G.'nin sözü alındı.

Erhan G., kendisini polis olarak tanıtmadığını, Nazan'a bildiri attıktan sonra hastaneye gittiğini kabul ederek, 'Kendimi kocası olarak tanıttım. Tek konuşmak istedim. Bu nedenle aracıma davet ettim. Akabinde araçtan inince hudutla afişleri hazırlattım. Kimseye tehdit ve hakarette bulunmadım' dedi. 

Olayla ilgili sözü alınan Nazan G. ise, Murat'ın kendisine müstehcen foto attığını, fotoğrafı gören eşinin meskenden ayrıldığını ve ne yaptığını bilmediğini tabir etti. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

858,497Konular
982,543Mesajlar
30,281Kullanıcılar
BynuriSon üye
Üst Alt