Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kıskançlığıma çözüm melekler bana yardım edin lütfen :(

kıskançlığıma çözüm melekler bana yardım edin lütfen :(
0
76

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
kıskançlığıma çözüm melekler bana yardım edin lütfen :( sa melekler bana yardım edin ben 1,5 senedir biriyle beraberim ve 7 aydır nişanlıyız ve bnde aşırı kıskançlık olmaya başladı herkesten annesinden bile kıskanıyorum nedn annesi onla ilgileniyo diye aralıksız sinirleniyorum bna annesiyle ilgili bişe dedimi hemen sinirleniyorm bnm dışmda bi kadından bahsetmesine dayanma deha edemiyorum özelliklede annesinden annesinin yanında şortla dahi durmasını istemyorm ve bunu bildiği halde yarı kasti yapıymus gbi dediğimi yapmyo ve bnde aşırı asap olmaya başldı ne yapıcağmı blmiyorm psikiyatriye gidiyim diyorm kıskançlık için lakin müsade vermiyo kıskan diyo ama bu bna çok zarar vermeye başladı kndimi hırpalıyorm aklmdan fazla fena şeyler geçmye başladı evvelden annesiyle baraber oturmaya bişe demiyodum ama bundan böyle zere istemiyorm değl benzer evde daha aşağı üstte bile istmyrm uzak bi şehirde oturmak istiyorm ooooffff ne yapacağımı bilmiyrm ivedi takviye melekler lütfeeeeeennnn kiskancligimacozummeleklerbanayardimedinlutfen5c4b70116b268alt :( Frown :(kiskancligimacozummeleklerbanayardimedinlutfen5c4b70116b268alt :( Frown :(kiskancligimacozummeleklerbanayardimedinlutfen5c4b70116b268alt :( Frown :(  

858,480Konular
981,436Mesajlar
29,601Kullanıcılar
ferda_889Son üye
Üst Alt