Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kıskanırım Seni Ben Notaları

Kıskanırım Seni Ben Notaları
0
87

Similar threads

Gokce Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozu Gokce Kıskanırım Seni Ben Sacın yuzune değse telini kıskanırım Birine soz soylesen dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım oleceğim derdimden Sakın takma goğsune gulunu kıskanırım Seni saran kemerden...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozleri Kıskanırım Seni Ben Şarkısı Sozleri Sacın yuzune değse Telini kıskanırım Birine soz soylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Oleceğim derdimden Sakın takma goğsune Gulunu kıskanırım Seni saran...
Cevaplar
0
Görüntüleme
117
zeki muren kıskanırım seni ben şarkısı Kıskanırım seni ben Zeki Muren Şarkı sozu Zeki Muren Kıskanırım Seni Ben Sacın Yuzune Değse, Telini Kıskanırım Birine Soz Soylesen, Dilini Kıskanırım Kıskanırım Seni Ben Kıskanırım Kalbimden Bu Nasıl Aşk Allah’ım Oleceğim Derdimden Sakın Takma...
Cevaplar
0
Görüntüleme
63
Seren Serengil Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Seren Serengil Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Şarkısı Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Şarkı Sozu Ben adamı Kıskanırım silemem Ben adamı Sevgi bu degişiyor Cozemedim ben cozen var mı? Soz bilgisitenlarcom verip...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Muazzez Ersoy Kıskanırım Seni Ben Saçın yüzüne değse Telini kıskanırım Birine laf söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Deli ediyor beni Gezinir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
858,496Konular
981,673Mesajlar
29,760Kullanıcılar
cumali12332Son üye
Üst Alt