Türkiye'nin en güncel forumlardan olan forumdas.com.tr'de forumda aktif ve katkısı olabilecek kişilerden gönüllü katkıda sağlayabilecek kişiler aranmaktadır.Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gokce Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozu
Gokce Kıskanırım Seni Ben
Sacın yuzune değse telini kıskanırım
Birine soz soylesen dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk allahım oleceğim derdimden
Sakın takma goğsune gulunu kıskanırım
Seni saran kemerden...
Kıskanırım Seni Ben Şarkı Sozleri
Kıskanırım Seni Ben Şarkısı Sozleri
Sacın yuzune değse
Telini kıskanırım
Birine soz soylesen
Dilini kıskanırım
Kıskanırım seni ben
Kıskanırım kalbimden
Bu nasıl aşk allahım
Oleceğim derdimden
Sakın takma goğsune
Gulunu kıskanırım
Seni saran...
zeki muren kıskanırım seni ben şarkısı
Kıskanırım seni ben Zeki Muren Şarkı sozu
Zeki Muren Kıskanırım Seni Ben
Sacın Yuzune Değse, Telini Kıskanırım
Birine Soz Soylesen, Dilini Kıskanırım
Kıskanırım Seni Ben Kıskanırım Kalbimden
Bu Nasıl Aşk Allah’ım Oleceğim Derdimden
Sakın Takma...
Seren Serengil Ben Adamı Ayrılırken Tanırım
Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Seren Serengil
Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Şarkısı
Ben Adamı Ayrılırken Tanırım Şarkı Sozu
Ben adamı
Kıskanırım silemem
Ben adamı
Sevgi bu degişiyor
Cozemedim ben cozen var mı?
Soz bilgisitenlarcom verip...
Muazzez Ersoy Kıskanırım Seni Ben Saçın yüzüne değse Telini kıskanırım Birine laf söylesen Dilini kıskanırım Kıskanırım seni ben Kıskanırım kalbimden Bu nasıl aşk allahım Öleceğim derdimden Sakın takma göğsüne Gülünü kıskanırım Seni saran kemerden Belini kıskanırım Deli ediyor beni Gezinir...
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren Forumdas.com.tr adresimizde 5651 Sayılı Kanun'un 8. Maddesine ve T.C.K' nın 125. Maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Forumdas.Com.Tr hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetler iletişim linkimizden bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.