Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kışlık Biber Dolması İçin Biber Hazırlama

Kışlık Biber Dolması İçin Biber Hazırlama
0
97

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kışlık Biber Dolması İçin Biber Hazırlama Tarifi İçin Malzemeler

*İstediğiniz değin dolmalık biber

Kışlık Biber Dolması İçin Biber Hazırlama Tarifi Yapılışı Dolmalık biberlerin kapaklarını kesip yıkayalım ve süzmeye bırakalım, buzdolabı poşetine dörder şekilde iç içe koyarak yerleştirelim Kapaklarını da koyup ağzını kapatalım ve dipfiirize kaldıralım ,kullanacağımız zaman çözülmesini beklemeden içlerini doldurup pişirelim

Similar threads

Kışlık Dolmalık Biber Buzdolabında Tarifi İçin Malzemeler *2, 3 kilo yeşil biber *2 aded buz dolabı poşet Kışlık Dolmalık Biber Buzdolabında Tarifi Yapılışı Tencereye su alıp ocağa koyalım, biraz kaynasın su Sonra biberleri suya atalım 5 dakika haşlayıp soğuduktan sonra biberleri iç içe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kışlık Dolmalık Biber Tarifi İçin Malzemeler *İsteğe göre dolmalık biber Kışlık Dolmalık Biber Tarifi Yapılışı Merhabalar biberlerimizi sudan geçiriyoruz ,daha sonra kuruyan biberlerimizi dolmalık olacak şekilde kafalarını kesiyoruz ,içindeki çekirdekleri ayıklıyoruz Biberlerimizi iç içe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Biber Dolması Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo kadar ortaboy dolmalık biber *Sıcak su *1 tatlı kaşığı salça *2 domates İç için: *200 gr kıyma *1 çay bardağı pirinç *2 yemek kaşığı bulgur *5 6 dal maydanoz *56 dal dereotu *1 büyük kuru soğan *2 yemek kaşığı domates salçası *1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Kışlık Menemen Hazırlama Tarifi İçin Malzemeler *10 kilo domates *2 kilo sivri biber *Cam kavanoz ben fazla yaptım ölçü olarak miktar belirttim Kışlık Menemen Hazırlama Tarifi Yapılışı Domatesleri ve biberleri yıkayalım önce domatesleri küp küp doğrayın sonra biberleri doğrayın biberler...
Cevaplar
0
Görüntüleme
109
Kışlık Dolmalık Biber Saklama Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo dolmalık biber *Buzdolabı poşeti Kışlık Dolmalık Biber Saklama Tarifi Yapılışı Biberleri güzelce yıkayın Ardından içlerini temizleyin ben iki şekilde yaptım Hem kapağını kestim hemde baş kısmını içine geçirerek kapağını çıkardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
39
858,496Konular
981,670Mesajlar
29,756Kullanıcılar
Üst Alt