Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kışlık Biber Turşu

Kışlık Biber Turşu

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Biber Turşu Tarifi İçin Malzemeler

*4 kg kıl acı biber
*3 buçuk su bardağı tuz
*1 su bardağı limon tuzu
*4 şu bardağı sirke
*6 baş sarımsak

Kışlık Biber Turşu Tarifi Yapılışı Biberleri yıkadıktan sonra uç ve baş kısmını kesin bidona koydum Sarımsakları soyup aralarına koydum Son olarak sirke ,su ,tuz ve limon tuzunu ekledim Allahım ağız tadıyla yemeyi nasip etsin inşallah

Similar threads

Karmakarışık Kışlık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *4 kg domates *3 kg salatalık *2, 5 kg acur *1 kg tatlı biber *1 kase cin biber *1 demet maydanoz *6 baş sarımsak *1 kase nohut Turşu suyu için: *Her 5 er kg lık bidonlara *1 nehir bardağı üzüm sirkesi *1tatlı kaşığı limon tuzu *1...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
Kışlık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo acur *1 su bardağı sirke *1, 5 yemek kaşığı limon tuzu *5 kaşık tuz *7 diş sarmısak *1 litre su Kışlık Turşu Tarifi Yapılışı Merhabalar Bugün sizlerle paylaştığım tarifi sadece acur ile yaptım Fakat siz isterseniz kornişon salatalık lahana...
Cevaplar
0
Görüntüleme
97
Karışık Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 kilo yeşil biber *1 kilo kırmızı kapya biber *2 kilo salatalık *1 5 litre sirke *2 tepeleme yemek kaşığı limon tuzu *1 baş sarımsak *1 çay bardağı tuz Karışık Turşu Tarifi Yapılışı Önce salatalıklar yıkanır Biberleri yıkayıp ben 5 litrelik su...
Cevaplar
0
Görüntüleme
68
Kışlık Ezme Turşu Tarifi İçin Malzemeler *Aci yeşil biber *Domates *Bir tutam Maydanoz *10 dış sarımsak *1 yemek kaşığı tuz *1 yemek kaşığı sirke Kışlık Ezme Turşu Tarifi Yapılışı Yeşil biber, maydanoz ve sarımsakları robottan çekiyoruz Aynı şekilde domatesleride çekiyoruz Tuz ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kışlık Domates Soslu Turşu Tarifi İçin Malzemeler *1 kg biber (isteğe göre acı ya da tatlı) *1 baş sarımsak *2 kg domates *1 su bardağı sirke *½ su bardağı zeytinyağı *3 kaşık kaya tuzu *1 tatlı kaşığı şeker Kışlık Domates Soslu Turşu Tarifi Yapılışı Öncelikle domatesleri rendeliyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
78
858,496Konular
981,686Mesajlar
29,765Kullanıcılar
Üst Alt