Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kışlık Domates Konservesi Tarifi

Kışlık Domates Konservesi Tarifi

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler

*İstediğiniz miktarda domates
*Sıvı yağ
*Tuz

Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkadıktan sonra kabuklarını soyun 2 veya 3 parçaya bölüp robottan çekin bütün domatesler bitene kadar bu işlemi yapın daha sonra domatesi tencereye döküp kaynadıktan sonra kısık ateşte ara karıştırın ki dibi tutmasın 1,52 saatte yakın pişirin koyulaşmaya başladığında sıvı yağ ve tuz atıp 5 dakika daha kaynatıp ocaktan alalım Sıcakken kavanozlara doldurup kaynatılmış kapakları kapatıp iyice sıkıp ters çevirin 1 gece kavanozları böyle bekletmenizi tavsiye ederim

Similar threads

Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *8 kilo sivri domates *Tuz *Kavanoz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Öncelikle kaynar suda domateslerimizi biraz pişiriyoruz, böylelikle kabukları çok rahat soyuluyor, sonra doğradığımız domatesleri geniş bir tencereye koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen miktarda domates(ben yaklaşık 1819 kilo kadar kullandım) *İsteğe bağlı biraz acı sivri biber *Az miktarda tuz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkayıp kabuklarını soyun Küp küp doğrayın İlave edecekseniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *Domates (ben Ayaş ve yumurta domatesi karıştırıyorum) *Sıvı yağ *Tuz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri güzelce yıkadıktan sonra ortadan ikiye kesip bir kabın içinde rendeleyip derin bir tencereye döküyorum İçine az...
Cevaplar
0
Görüntüleme
59
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *Domates Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri dilerseniz robottan geçirebilir yada rendeleyebilirsiniz Ben kabuklarını soyup beş altı parçaya bölüyorum Ve bir süzgecin üzerine koyuyorum ( Pembe suyunu bıraksın diye Bu şekilde...
Cevaplar
0
Görüntüleme
42
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *10 kg sivri domates *1 su bardağı sıvı yağ *2 yemek kaşığı tuz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Daha etli olduğu için tercih ettiğimiz sivri domatesleri robottan iyice geçirip tencereye koyuyoruz üzerine tuzu ve yağı koyup...
Cevaplar
0
Görüntüleme
77
858,496Konular
981,705Mesajlar
29,777Kullanıcılar
veybekSon üye
Üst Alt