Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kışlık Domates Sos

Kışlık Domates Sos
0
108

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler

*10 kg domates
*500 gr acı biber
*1 bardak zeytin yağı
*1 fincan kaya tuzu

Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı
Kışlık hazırlık yaptığımız domates sos bir fazla yemeklerde kullanılabilir Önce domates kabukları soyup küçük küçük parçalar halinde doğrayıp sivri acı biberleri de ufak parçalar halinde doğrayıp tencereye koyalım Ben tüm domatesleri doğrayıp süzgeç ile pozitif suyunu süzüp tencereye öyle koydum Çok sulu olmasın diye yarım saat kaynatıp 1 kadeh zeytin yağı ve tuzunu ilave edip karıştırdım Kavonozlara koyup ağzını sımsıkı kapayıp tersine çevirip kumaş üzerine koydum Sabaha değin bekletip sonradan güneş görmeyen yerde saklayıp kışın kullanabiliriz Afiyetle

Similar threads

Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo domates *Yarım kilo acı biber *Yarım kilo salatalık turşusu *Hazır turşu tozu Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri ikiye bölüp hepsini rendeliyoruz ,büyük bir tencereye alıp üstüne 1 çay bardağı kadar yağ koyup kaynatıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
65
Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos) Tarifi İçin Malzemeler *4 kasa domates uzun etli domates *10 adet acı sivri kıl biber *sıvı yağ *tuz *1 paket domates ilacı eczanelerde mevcut *buzdolap poşeti Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos) Tarifi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kışlık Konservede Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo domates *1 kilo sivri biber ( Azıcık acı biraz tatlı) *10 diş sarımsak *1 su bardağı istikrarsız yağ *Tuzlu (Yeterince) *1 kilo kırmızı biber Kışlık Konservede Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Önce kırmızı biberler yıkayın...
Cevaplar
0
Görüntüleme
118
Kışlık Domatesli Kırmızı Biberli Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo kırmızı biber *2 kilo domates *Yarım kilo acı sivri biber *1 baş sarmısak *Yarım çay bardagı zeytin yağı *Tuzpul biber Kışlık Domatesli Kırmızı Biberli Sos Tarifi Yapılışı Domates ve kırmızı biberleri blendırdan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
67
Kışlık Konservede Kahvaltılık Sos Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo domates *1 kilo sivri biber ( Biraz acı biraz tatlı) *10 diş sarımsak *1 su bardağı sıvı yağ *Tuz (Yeterince) *1 kilo kırmızı biber Kışlık Konservede Kahvaltılık Sos Tarifi Yapılışı Önce kırmızı biberler yıkayın düdüklü...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,496Konular
981,671Mesajlar
29,757Kullanıcılar
firat118Son üye
Üst Alt