Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Domates Sos

Kışlık Domates Sos

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler

*5 kilogram domates
*Yeterince tuz
*1 buçuk su bardağı zeytinyağı
*( yetecek kadar tuzu olsun kafi yani kendi tuz oranınıza göre ayarlayabilirsiniz)

Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı
Domateslerim köyden geldi organik domatesler çok olunca ben sos yapıp sizinle paylaşmak istedim Başlayalım mı domateslerinmizi yıkayıp dilimleyelim İsterseniz kabuklarını soyup yemeklik doğrayabilirsiniz İsterseniz de rende yapabilirsiniz Gelelim tarife dilimlenmiş domateslerimizi geniş bir tencereye alıyoruz yarım saat kadar pişiriyoruz ocaktan alıp blender dan geçiriyoruz İsterseniz robottan sonra süzgece alıp büyük parçaları varsa onlarıda görüp ayırmış olursunuz tekrar tencereye aldığımız domateslerin üzerine zeytinyağı ve tuz ilave edelim 10 15 dakika daha kaynatalım Ocağın altını kapattıktan sonra şişelerimizi kepçe yardımıyla doldurup ağzını sıkıca kapatalım tezgaha ters bir şekil de bırakalım yaklaşık 12 saat bu şekilde dursun böyle yapmamızın sebebi kapakları tutsun domates sosumuz hazır kışın domatesin kullanıldığı bütün yemeklerde kullanabilirsiniz Şimdiden afiyet olsun

Similar threads

Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kg armut domates *2 yemek kaşığı iri tuz Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Yazın yemeklerde domates rendesini tercih ediyorum Kışın da aynı yaz domatesi lezzetini bulabilmek için yazdan domates sosu hazırlıyorum Kışın yaptığım yemeklerde bu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
60
Kışlık Domates Sos Yapımı Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo domates *1 çay bardağı zeytinyağı *1 yemek kaşığı tuz *Baharat Kışlık Domates Sos Yapımı Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuklarını soyup küçük küçük doğrayın Tencereye zeytinyağını alıp domatesleri ve tuzunu ekleyip kaynamaya...
Cevaplar
0
Görüntüleme
50
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo domates *Yarım kilo acı biber *Yarım kilo salatalık turşusu *Hazır turşu tozu Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Domatesleri ikiye bölüp hepsini rendeliyoruz ,büyük bir tencereye alıp üstüne 1 çay bardağı kadar yağ koyup kaynatıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
66
Kışlık Domates Sos Tarifi İçin Malzemeler *20 kg salçalık domates *1 yemek kaşığı tuz *1 su bardağı zeytinyağı Kışlık Domates Sos Tarifi Yapılışı Domateslerin kabukları soyulur Doğranır ve harlı ateşte suyunu çekene kadar pişirilir Cam kavanozlara koyulup sıcakken hemen ters çevrilir ve...
Cevaplar
0
Görüntüleme
57
Kışlık Menemen Tarifi İçin Malzemeler *İstenilen kadar biber ve domates *Bir tatlı kaşığı kekik ve nane *Tuz Kışlık Menemen Tarifi Yapılışı Dolabımda annemin Köyden Gönderdiği biberlerim ve domateslerim vardı Kaç gündür bir fırsat bulup yapamadım Tatil bu derken giriştim hemen çıkardım...
Cevaplar
0
Görüntüleme
132
858,496Konular
982,170Mesajlar
30,111Kullanıcılar
skkskSon üye
Üst Alt