Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Domates

Kışlık Domates
0
115

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler

*3 kilo domates

Kışlık Domates Tarifi Yapılışı
Kışlık domates için ben 3 kilo aldım ve 8 poşet çıktı kaselere tarafından ayarladım İstediğiniz kilo değin domates alıp kabuklarını soyuyoruz Peşinde küçük ufak küp küp kesme tahtasında doğruyoruz ve bi kaseye domatesi koyuyoruz Arkasından buzdolabı poşetine boşaltıyoruz 3 kiloluk domateşden 8 kase çıktı 8 yemeklik fazla pratik kışa hazırlık

Similar threads

Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler *3 kilo domates Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Kışlık domates için ben 3 kilo aldım ve 8 poşet çıktı kaselere göre ayarladım İstediğiniz kilo kadar domates alıp kabuklarını soyuyoruz Ardından küçük küçük küp küp kesme tahtasında doğruyoruz ve bi kaseye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler *Bahçe domatesi istediğiniz kadar ( şişe domateside olur hangisinin lezzetini isterseniz tercih sizin ) Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkayalım Yıkanan domateslerin kabuğunu soyalım Kesme tahtasında küp küp doğrayın Elinizde bulunan saklama...
Cevaplar
0
Görüntüleme
45
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *1015 kilo kadar domates *Tuz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Domatesleri yıkayıp soyuyoruz Küp şeklinde doğrayıp ocağa alıyoruz kaynamaya bırakıyoruz tuzunu da ilave edip kaynadıktan sonra altını kapatıp sıcak sıcak kavanozlara...
Cevaplar
0
Görüntüleme
71
Kışlık Domates Konservesi Tarifi İçin Malzemeler *8 kilo salçalık domates *3 yemek kaşığı Kaya tuzu *12 adet yarım kiloluk kavanoz Kışlık Domates Konservesi Tarifi Yapılışı Merhabalar domateslerimizi yıkıyoruz Tüm domatesleri küp küp doğruyoruz Büyük bir tencerenin içine alıp üzerine tuzu...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi İçin Malzemeler *1 kasa domates *Buzdolabı poşeti Dondurucuda Kışlık Domates Tarifi Yapılışı Domatesler güzelce yıkanır Küp küp yemeklik doğranır Buzdolabı poşetine konur Ağızları bağlanıp dipfrize atılır Kışın kullanmadan 10 dk kadar önce çıkartıp yemeğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
80
858,497Konular
981,937Mesajlar
29,945Kullanıcılar
estele4433Son üye
Üst Alt