Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Fasülye Yemeği

Kışlık Fasülye Yemeği

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Fasülye Yemeği Tarifi İçin Malzemeler

*2 poşet fasülye
*Yağ
*1 diş sarımsak
*Salça
*2 tane soğan
*1 tane domates
*Pul biber, kimyon
*1 tane tavuk bulyon

Sos;

*2 su bardağı yoğurt
*4 diş sarımsak

Kışlık Fasülye Yemeği Tarifi Yapılışı Merhaba bu yemeğim öncelikle kış gelmeden ben kış için fasulyelerimi yapmıştım ve fasülyeli, domates çarliston biberle yapmıştım ve bozdolabı poşetine koyup derin dondurucuda yapmıştım Sizlerde böyle yapmışsanız şimdi tarifimi anlayıp yapabilirsiniz
Öncelikle 2 poşet fasulye çıkartıp düdüklü tencereye koyup üzerine sıcak su koyuyoruz sonra kaynamasına bırakıyoruz Düdüklü tencerede ses geldiği an yemeğimizi yapabiliriz Bir tencereye yarım çay bardağı yağ koyup ve 2 soğan ,1 domates kesip tencereye ilave ediyoruz sonra düdüklü tenceredeki fasulyelerimizi süzüp tencereye ilave ediyoruz ve 1 diş sarımsak, kimyon ,pul biber ,1 tane tavuk bulyon ,1 yemek kaşığı salça koyup hepsini karıştırıp kaynamasına bırakıyoruz Kaynadıktan sonra isteğe göre üzerine sarımsak sosu dökebilir
Afiyet olsun

858,496Konular
982,225Mesajlar
30,139Kullanıcılar
negan61Son üye
Üst Alt