Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos)

Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos) Tarifi İçin Malzemeler

*4 kasa domates uzun etli domates
*10 adet acı sivri kıl biber
*sıvı yağ
*tuz
*1 paket domates ilacı eczanelerde mevcut
*buzdolap poşeti

Kışlık Hazırlık İlaçlı Domates (Çorbalık Püre, Menemen Sos) Tarifi Yapılışı 4 kasa dometes önce (1 kayayı soyup ayıklayıp romottan geçirdik ve kullanacağımiz miktar birer pişirimlik olarak poşetledik difrize attık) ve (ardından ilaçlı domates için 1 kasa daha soyulup yine robottan çektim sonra içerisine acı sivri biberi doğrayıp ilacını katıp tuzunu ayarladım şişelere doldurdum sıvı yağı kapağını kapamadan koyup kapatıp buzdolabında muhafaza ediyorum) (ve son iki kasa domatesi soyup robottan çektim bahçede ateş yakıp kaynattık tuzunu yağını koyup sıcak sıcak kavanozlara doldurup ters çevirdik yarım kiloluk kavonozlara doldurduk sanırım 25 30 kavonoz çıktı yemeye başladık bile menemen yaparken biberini doğrarız diye düşündük hem sos hem menemen olarak kullanmak için biberi doğrayıp kavurup domatese katmadik deneyeceklere şimdiden afiyet olsun

858,497Konular
981,907Mesajlar
29,933Kullanıcılar
Üst Alt