Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Konserve Menemen

Kışlık Konserve Menemen

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kışlık Konserve Menemen Tarifi İçin Malzemeler

*Domates
*Biber

Kışlık Konserve Menemen Tarifi Yapılışı Benim domatesim ve biberim köyümden geldiği için kaç kiloydu bilmiyorum o yuzden kilo yapamadim malzemeye siz aldığınız zaman biberi domatese göre ayarlasiniz Domatesleri yikayalim ve üzerine aşacak şekilde kaynar su ekleyelim bi müddet bekletelim(domatesin kabukları kolay soyuluyor) daha sonra domateslerin kabuklarını soyup doğrayalım Domateslerimizde biberlerimizide doğrayalım Ocağa alıp kaynamaya başlayalım Benim domateslerim çok sulandı ama kivamada gelmişti o yüzden çok kaynatıp karartmak istemedim kepçeyle suyu aldim Ocağın altını kapatmadan kavanozlara koymaya başlayalim hemen ağzını sıkıca kapatıp ters çevirelim Sofra bezine sarıp bi gece bekletelim Ertesi gün hava almamissa olmuş demektir hava almışsa tekrar kaynatıp kavanoza koyabilirsiniz ama ağzını sıkı kapatın Afiyet olsun

858,497Konular
981,908Mesajlar
29,934Kullanıcılar
Üst Alt