Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Salata Ve Güzellik (Dondurucu İçin)

Hoş geldin! aykut1453 tarafından topluluğumuza katılmaya davet edildiniz. Kaydolmak için lütfen burayı tıklayın.
Kışlık Salata Ve Güzellik (Dondurucu İçin)
0
123

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
95
Kışlık Salata Ve Alımlılık (Dondurucu İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*Salata

Kışlık Salata Ve Çekicilik (Dondurucu İçin) Tarifi Yapılışı BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Salatalar yıkayıp soyuyoruz sonradan rendeliyoruz ,suyunu sıkıp buzdolabı poşetine koyuyoruz Biz 2 kişiyi ona kadar koydum siz nasıl isterseniz ayarlayabilirsiniz, çıkarınca sulanmıyor 3 senedir yapıyorum cacık ve salatada kullanıyorum eşim bayılıyor
Güzellik içinde; kalan suyu resimdeki gibi buz kabına koyun donsun ve günlük bir tane çıkarıp yüzüne sürün buzlu sonradan yüzünde çekiliyor ,pürüzsüz oluyor, sonrada suyla yıkayın