Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Taze Fasulye (Dondurucu İçin)

Kışlık Taze Fasulye (Dondurucu İçin)

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
Kışlık Taze Fasulye (Dondurucu İçin) Tarifi İçin Malzemeler

*5 kilo ayşe kadın fasulye
*3 kilo domates
*Tuz

Kışlık Taze Fasulye (Dondurucu İçin) Tarifi Yapılışı Fasulyeleri kırarak ayıklıyoruz Yıkayıp kevgirde iyice süzdürüyoruz
Domatesleri dörde beşe bölerek kabuklarıyla rondodan geçiriyoruz
Büyük pişirme tenceresinin içine domatesleri alarak 510 dakika kadar kaynatıyoruz
İçine süzdürdüğümüz fasulyeleri de ekleyip orta derecede ara sıra karıştırarak sebzeler suyunu tamamen çekene kadar pişiriyoruz
Ben karıştırma işlemini sebzeleri ezmemek için pişme esnasında tencereyi silkeleyerek yapıyorum Tuzunu da attıktan sonra iyice suyunu çeken sebzelerimizin altını kapatıyoruz Tamamen soğuması için bekletiyoruz
Poşetleyerek buzluğa kaldırıp kışın rahatlıkla kullanabilirsiniz Bir küçük buzdolabı poşetinden 6 kişilik yemek elde edebilirsiniz
Bu şekilde defalarca deneyip memnun kaldığım için sizinle paylaşmak istedim İçine kesinlikle yağ ilave etmeyin, benim tercihim bol domatesli olmasıdır Bu şekilde çok lezzetli oluyor Deneyeceklere kolay gelsin

858,505Konular
982,836Mesajlar
33,077Kullanıcılar
Lequste44Son üye
Üst Alt