Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kışlık Taze Fasulye

Kışlık Taze Fasulye
0
141

nicebayan

FD Üye
Etkileşim
2
Web sitesi
nicebayan.com
F-D Coin
90
Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler

*34 kilo taze fasulye
*45 adet kocaman domates

*
Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Başta topladığımız fasulyelerimizi güzel bir şekilde yıkıyoruz Ardından uçlarını kesip temizlediğimiz fasulyeleri tüketim tercihimize kadar yatay ya da düşey olarak kesebiliriz Istek edilirse kesilen fasulyeler tekrar sudan geçirilebilir Bu işlemleri yaptıktan daha sonra domateslerimizin kabuklarını soyarak minik ufak doğrayabilir veya blenderdan geçirebiliriz Bu işlemler tamamlandıktan daha sonra fasulye ve domatesleri tencereye koyarak (domates önce yada sonra koyulabilir) kapağını kapatıyoruz nadiren karıştırıyoruz Fasulyelerin rengi dönmeye başlayınca ocağı kapatıp kapağı kapalı soğuyana değin bekletiyoruz Soğuduktan sonradan da dilediğimiz miktarda poşetlere koyarak dondurucuya koyabiliriz (pişirme süresi fasulyenin cinsine kadar farklılık gösterebilir)
*

Similar threads

Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kg taze fasulye *89 adet domates Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Fasulyeleri kırıp yıkayın Ben uzunlamasına ikiye de kesiyorum tamamen kendi tercihim, bu şekilde sevdiğim için Siz dilediğiniz şekilde doğrayın yıkayıp...
Cevaplar
0
Görüntüleme
56
Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *3 kg taze fasulye *3 kilo domates *Buzdolabı poşeti Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Önce domateslerin kabuklarını soyuyoruz ve rendeliyoruz tencereye Onları bir kere kaynatıp Temizlediğimiz fasulyeleri ekliyoruz ve 15 dakika kadar rengi...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kg taze fasulye *89 adet domates *4 adet soğan Derin Dondurucuda Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Domateslerin kabuğunu soyarak küp küp doğrayalım Soğanı da yemeklik doğrayalım Ayıklanmış yıkanmış ve arzuya göre küçültülmüş...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Kışlık Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *2 kilo taze fasulye *9 ya da 10 tane domates Kışlık Dondurucuda Taze Fasulye Tarifi Yapılışı İlk önce fasulyeler ayıklayıp kırıyoruz ben bıcakla ikiye dilip sonra parmak kadar kestim isterseniz kırada bilirsiniz iyice yıkıyoruz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
75
Kışlık Taze Fasulye Tarifi İçin Malzemeler *5 kilo taze yeşil fasulye *1 kilo domates *Buzdolap poşeti – kavanoz Kışlık Taze Fasulye Tarifi Yapılışı Öncelikle fasulyelerimizi güzelce ayıklayıp kırdıktan yada kestikten sonra yıkıyoruz Fasulyelerimizi ocağa alıp üstüne de küp küp doğranmış...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
858,498Konular
982,055Mesajlar
30,042Kullanıcılar
SarrafffSon üye
Üst Alt