Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kısmetse Olur'un Mehtap'ı bakanlığa seslendi!

Kısmetse Olur'un Mehtap'ı bakanlığa seslendi!
0
50

Garfield

FD Üye
Etkileşim
1
F-D Coin
80
kismetse_olurun_mehtapi_bakanliga_seslendi_1634042995_9214.jpg

Bir döneme damgasını vuran Kısmetse Olur yarışmasının Mehtap'ı oğlunun rahatsızlığı için Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi.

Kısmetse Olur'un asi kızı Mehtap Taşkıran, şimdilerde evladının sağlık sorunlarıyla zor günler geçiriyor. Geçtiğimiz hafta kızının otobüste beyin kanaması geçirdiğini ve komada yaşam mücadelesi verdiğini söyleyen Taşkıran, şimdi de sevenlerinden dua istedi. Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak kızının 2 günde 2 beyin ameliyatı geçirdiğini söyleyen Mehtap Taşkıran, şunları yazdı:

hXbRY_1634043000_5225.jpg

"Özel hastanede değiliz diye ölecek miyiz? Arkadaşlar, çocuğum 2 günde 2 kez beyin ameliyatı oldu. Cumartesi ameliyat yapan doktor nöbetçiymiş gitmiş. Bugün de hiç bir beyin doktoru gelip yerinde inceleme yapmadı. Beyin doktorlarına soruyorum gelip bakar mısınız yerinde incelemeniz lazım diyorum 'Gelmeyeceğim' diyor. Çocuğum ölecek zaten 1 kez ihmal oldu diye 2.ameliyata acil aldılar."

Kejq8_1634042977_9032.jpg

Mehtap Taşkıran, paylaşımlarına Sağlık Bakanlığı'nı da etiketleyerek sesinin duymasını istedi.

Similar threads

Kısmetse Olur'un fenomen gelin adaylarından Mehtap Taşkıran, kızının otobüste beyin kanaması geçirdiğini ve iki günde iki beyin ameliyatı olduğunu söyleyerek Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi. Doktorların kızı Yaren ile ilgilenmediğini söyleyen ve 'özel hastanede değiliz diye kızım ölecek mi?'...
Cevaplar
0
Görüntüleme
69
Shakira kemerlerinizi bağlayın, sizi gıybet yolculuğuna çıkarıyoruz! ???? Bennu Gerede'nin Koray Erkaya ile olan evliliğinden dünyaya gelen Daren'in Tarkan'ın eski sevgilisi Bilge Öztürk'le aşk yaşaması magazin gündemine oturdu. Bennu Gerede'nin Bilge Öztürk'e yaptığı yorum ise dikkat çekti...
Cevaplar
0
Görüntüleme
49
'Güncel magazin haberleri neler? Bugün yine magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?' gibi sorularınıza cevap olacak haberlerin hepsi için sizi içeriğe doğru alabiliriz...???? 1. Mehmet Ali Erbil, suçlamaların ardından Ece Ronay'ı taciz ettiğini itiraf etti! 2. FTR Uzmanı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
103
Geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası zor günler yaşayan Fatma Girik, en büyük hayalinin koşmak olduğunu belirtti. Yeşilçam'ın usta ismi Fatma Girik, geçirdiği kalça protezi ve beyin ameliyatları sonrası yürümekte zorluk çekmeye başlamıştı. Uzun süredir Bodrum-Torba'da yaşayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
55
Henüz 2 yaşında olan Sercan Gezenler, hidransefali hastalığı sebebiyle hayat mücadelesi veriyor. Küçük çocuğun iyileşebilmesi için 240 bin TL'ye ihtiyaç duyuluyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla küçük çocuğun tedavisine İzmir Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde başlandı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
48
858,496Konular
981,633Mesajlar
29,718Kullanıcılar
MercestgSon üye
Üst Alt