Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kitap ve Ben kompozisyon

Kitap ve Ben kompozisyon

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kitap ile ilgili komposizyon
Kitap hakkında komposizyon
Kitap kompozisyon örnekleri
Kitap Konulu Kompozisyon Örneği

KİTAP VE BEN

Kitap en iyi dostturSıkıldığımızda yanımızdaki tek dostumuz
kitaptır Yaşam bir kitaptırKimisi kara yazgılarla yazılı, kimi renk renk, desen desen
Bilemez kimse, sayfa sayfa yaşanır günü geldiğindeKimi romandır uzun uzun anlatılır
Kimi öykü, belki de en heyecanlı uygun bir anda bitiverenKimi hikaye, ders alınacak tecrübelerle dolu yaşamdır kitap

İnsan için en etkili öğrenme yolu okumaktır Okuyarak yetişmiş bir toplum, başarılı ve güçlü olacaktır

Kitaplar benim için bilinmezliğe yaptığım bir yolculukturHer kitapta yeni maceralar yaşarımBilmediklerimi öğrenirim buda bana reel hayatta daha iyi irtibat kurmamı insanlarla konuşabilmemei sağlarÇünkü İnsan beyni okuyarak beslenir ve bilgiler güçlenir Okuyan insanların bambaşka gösterme açıları vardır

Okumanın bizlere sayısız faydası vardır Manâlı olan bunun değerini bilmektir bir düşünürün de dediği gibi “Okumak bir insanı doldurur, konuşmak hazırlar, kâğıda dökmek ise olgunlaştırır Kitap okuyalım anlamsız insan olmayalım *

858,498Konular
982,047Mesajlar
30,025Kullanıcılar
emre0544Son üye
Üst Alt