Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

kitapa vereceğim paradan multi function bir yazıcı alarak tasarruf edebilirmiyim

kitapa vereceğim paradan multi function bir yazıcı alarak tasarruf edebilirmiyim
0
111

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
19
merhaba arkadaslar
universite ogrencisiyim
her ogretim yılında kitaplara milyonlarca lira para harcamak zorunda kalan bir turk genciyim
hesaplarıma gore yıllık kitap masrafım 120 ytl yi buluyor tabi bu soyledigim miktar kalitesiz fason kitap tarifesi(1 a4 e asagı yukarı iki sayfa basılan kitaplar, siyah beyaz ama guzel ciltlenmiş ayrıca saglıklı değil küçük punto basıldıgı için gozleri de bozuyor renkli olmadıgı için yorumlanamayan grafiklerdense bahsetmiyorum bile) bütün bu durum karsısında delirmek üzere olan bendeniz su soruyu soruyorum
multi function bir yazıcı alıp fotokopi özelliğini kullanarak kitap masrafından tasarruf edebilirmiyim
senede yaklasık 3000 sayfalık dokuman kopyalamam gerekecek
bunun 100 sayfası renkli fotokopi olacak
orjinal kartuşa o kadar para veremem bu yuzden alacagım cok fonksiyonlu yazıcı doldurma kartuşla idare edebilecek birşey olmalı

bu durumda 30ytl asagı yukarı kagıt masrafı olacak
kaç paralık doldurma kartusla 3000 sayfa dokuman kopyalayabilirim?(ki tasarruf etmiş olayım)

kafamda hp 1315, 1410, veya 1510 var bu üçünden hangisini tercih etmeliyim
not: foto falan basmıycam tek aradıgım sey ekonomik olması fakat doldurma kartuş yüzünden zırt pırt bozulup masrafa sokmamalı benide bu işe girişirken ki ana hedefim de 3 senede yazıcının parasını amorti edebilmek ve biraz daha kaliteli dokumanları kullanmak

yukarıda yazdıklarım goz onune alındıgında tasarruf düsüncem mümkün mü? yoksa fason kitaba mı devam edicez bu senede

858,506Konular
983,074Mesajlar
33,112Kullanıcılar
fekaSon üye
Üst Alt