Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Kitaplardan replikler

Kitaplardan replikler
0
78

ahmet0135

FD Üye
Etkileşim
86
F-D Coin
0
Kitaplardan replikler
Kitaplardan sozler
Kitaplardan guzel bolumler

Haritayı acarken, Drizzt'in elleri titrediŞimdi inanma curetini gostriyordu k, bu doğruyduGercekten de yuzeye gidiyorduO an, Belwar'a onunla gelmesini soylemeyi istedi;boylesi değerli bir dosta nasıl hoşcakal diyecekti?

Ancak, ilkeler Drizzt'i yolculuklarında buraya dek taşımıştı ve ilkeler şimdi bencil olmamasını gerektiriyordu

RASalvatore Kara elf UclemesiSurgun

Sen duşunenlerden misin yoksa hayal kuranlardan mı?

Biz burada kahvemizi gece kadar koyu, gunah kadar tatlı iceriz

Benim hicbir şeyim orijinal değil Ben bildiğim tum insanların ortak cabasıyım

Sevdiğiniz ve sizi seven kişi asla ve asla aynı kişi değildir

Yarışmalar, eğitimimizden geriye kalan rasgele ve değersiz gercekler hakkında kendimizi daha iyi hissetmemiz icin duzenlenirler

Seth 'Bir daha asla, seni oldurmeye calışırken beni yakaladığın gece korktuğum kadar korkmam' diyor ve Seth Seatlle'ın ışıklarına bakarak gulumsuyor
Biliyorsunuz, dudaklarım olsa ben de gulumserdim

Kazadan sonra cekilen polis fotoğraflarını gormek isteyince de, nobetci hemşire 'Hayır,' diyordu Fotoğrafları hemşire odasında, bir dosyada saklıyorlardı ve sanki ben haric herkes o resimleri gorme şansına sahipti Aynı hemşire Doktor zaten yeterince acı cektiğini soyluyor,' diyordu
Aynı hemşire bana propan gazı patlamasında sacları ve kulakları yanan bir muhasebeciyi ayarlamaya calıştı Kanser yuzunden boğazını ve sinuslerini kaybeden bir yuksek lisans oğrencisiyle tanıştırdı beni Ucuncu kattan duşerek betona kafa ustu cakılmadan once pencere temizleyen başka biriyle daha tanıştırdı
Patlama, kanser, cakılmak; kullandığı kelimeler bunlardı Avukat'ın talihsizliği Gecirdiğim buyuk kaza
Rahibe Katherine altı saatte bir yaşam sinyallerimi kontrol ediyordu Kalın gumuşten erkek kol saatinin uzerine yerleştirdiği ikinci eliyle nabzımı olcuyordu Tansiyon aletini koluma doluyordu Ateşimi olcmek icin elektrikli tabancayı kulağıma sokuyordu
Rahibe Katherine alyans takan rahibelerdendi
Ve evli insanlar hep cevabın aşk olduğunu sanırlar

Brandy'yle karşılaşana dek tek istediğim birilerinin yuzume ne olduğunu sormasıydı
Onlara 'Kuşlar yedi,' demek istiyordum
Yuzumu kuşlar yedi

Ben elimle ateş etmem eliyle ateş eden biri babasının yuzunu unutmuş demektir Ben elimle ateş etmem, kalbimle oldururum

Roland Descain

1984'ten secmeler :

Savaş barıştır,ozgurluk koleliktir,bilgisizlik kuvvettir

Ozgurluk,iki kere ikinin 4 ettiğini soyleyebilmektir

101 no'lu odada ne var?

Dream miğferini almak icin cehennem'e gitmiştir Ve bir zebaniyi duelloda yenip miğferini almıştır Cehennem'den ayrılacakken Luciferle arasında gecen dialog:

Lucifer:
Cehennem'in milyonlarca lordu etrafını kuşatmış durumda Soylesene ayrılmana neden izin verelim ki?
Miğferli yada miğfersiz senin burada hic gucun yok Hayallerin cehennemde ne gucu olabilir ki?

Dream:
Gucum olmadığını mı soyluyorsun? Belki gerceği dile getiriyorsun Ama burada hayallerin gucu yok diyorsun
Soyle bana Lucifer Sabahyıldızı, hepiniz kendinize sorun Eğer buraya hapsedilenler cennet'i hayal edemeselerdi, cehennemin gucu olabilirmiydi?

Ve dream cehennem'den ayrılır

Teşekkurler, Lordum,dedi fahişeEtrafına bakındıBurası sefil bir yer,dedi, sesinde kesin bir teslimiyet vardıEğer sokaklarda calışmaktan hoşlansaydım buraya hic gelmezdimİcini cekti Biliyor musunuz?dedi, ayaklarım ağrıyorOysa benim mesleğimdeki birinin sırtından şikayetci olması gerekirdiTekrar teşekkurler, LordumDondu ve oturduğu masaya doğru ayaklarını suruye suruye geri gitti

Fahişelerle konuşmayı seviyorum,dedi KaltenHayata karşı hoş, sade bir bakışları var

Bir kilise şovalyesi icin ilginc bir hobi

Tanrı beni savaşcı olarak kiraladı Sparhawk, keşiş olarak değilBana soylediğinde savaşırım ama diğer zamanlarım bana ait

Bak Milena, En cok seni seviyorumdiyorum, ama gercek sevgi bu değil belkiSen bir bıcaksın, ben de durmadan icimi deşiyorum o bıcakladersem, gercek sevgiyi anlatmış olurum belki

beni uğurlarken gorduğum yuzunu anımsadım da o yuzle oturdum ben deUnutamayacağım bir doğa olayıydı yuzun istasyonda Milena:Bulutlardan değil, kendiliğinden golgelenen bir guneştin sanki

Seni gordum duşumde bu sabah geneYan yana oturuyoruzSen itiyorsun beni, ama kızmadan, gulerekuzuluyorum, ittiğin icin değil, seni itmeye zorlayan davranışıma uzuluyorumSızlanmayan, yakınmayan herhangi bir kadına davranır gibi davranıyorum sana;sessizliğinin ardındaki sesihem de bana seslenen sesiduymadığıma uzuluyorumDuyamadım mı dersin?Duymuş da olsam, karşılık veremedim ya!

İlk duşumden daha bitik, daha kotu ayrıldım yanındanBir yerde okumuş olacağım, bir benzetiş geldi şimdi aklıma:

858,478Konular
981,314Mesajlar
29,569Kullanıcılar
allytrSon üye
Üst Alt