Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıtır Ekmek (Kruton)

Kıtır Ekmek (Kruton)
0
149

iltasyazilim

FD Üye
Etkileşim
17
F-D Coin
58
Kıtır Ekmek (Kruton) Tarifi İçin Malzemeler

*Bayat ekmek dilimleri (Ben koy ekmeğimden yaptım nefis oldu)
*2 yemek kaşığı sıvı yağ
*1 diş sarımsak (arzuya göre)
*Karabiber
*Kimyon
*Kekik
*Pul biber
*Kırmızı toz biber

Kıtır Ekmek (Kruton) Tarifi Yapılışı Köy ekmeğimden mis gibi kıtır ekmek yaptım Mis gibi oldular İster çorbalarda kullanın ister salatalarda, isterseniz kıtır kıtır cips niyetine bile yiyebilirsiniz ?? Çünkü çok lezzetli ve adı üstünde cips gibi kıtır kıtır ??
Ekmekler küp şeklinde doğranır Fırın tepsisine alınır Üzerine yağ gezdirilir Sarımsak rendelenir tepsiye ilave edilir Baharatları ayarlanır, karıştırılır 180 derece fırında kıtır kıtır olana kadar kontrollü pişirilir
Kıtır ekmeklerinizi çorbalarda, sezar, Akdeniz gibi yeşil salatalarınızda kullanabilirsiniz
Afiyet olsun ?

Similar threads

Kruton ( Kıtır Ekmek) Tarifi İçin Malzemeler *810 adet ekmek dilimi *Kekik *Nane *Zerdeçal *Kimyon *Kırmızı toz biber *Zeytinyağı Kruton ( Kıtır Ekmek) Tarifi Yapılışı Evde kalan ekmek dilimleri bayatlamaya yüz tuttuğun da, onları değerlendirmenin en pratik ve lezzetli yöntemi, kıtır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
52
Baharatlı Ekmek Kruton (Kıtır Ekmek) Tarifi İçin Malzemeler *1 somun ekmeği büyüklüğünde bayat ekmek ( istediğiniz çeşit ) *23 diş sarımsak *1 çay bardağı zeytinyağı *1 tatlı kaşığı karabiber *1 tatlı kaşığı kırmızı pulbiber *1 tatlı kaşığı tuz *1 yemek kaşığı nane veya kekik ( isteğe...
Cevaplar
0
Görüntüleme
43
Kıtır Ekmek (Kruton) Tarifi İçin Malzemeler *1 adet bayat ekmek *3 yemek kaşığı zeytinyağı *1 çay kaşığı sarımsak tozu *5 yemek kaşığı toz parmasan peyniri Kıtır Ekmek (Kruton) Tarifi Yapılışı Ekmek küp küp doğranır ve derin bir kaseye alınır, üzerine zeytinyağı ve toz sarımsak eklenir...
Cevaplar
0
Görüntüleme
83
Bayat Ekmek Cipsi Tarifi İçin Malzemeler *İstediğiniz miktarda bayat ekmek, her çeşit olur *Zeytinyağı *Sarımsak tozu Bayat Ekmek Cipsi Tarifi Yapılışı Bu tarife yakın bir tarif daha göndermiştim, kıtır ekmek (kruton) diye Bu tarifi göndermemin sebebi evdeki bayatlayan ekmek bazen bütün...
Cevaplar
0
Görüntüleme
62
Çorbalık Kıtır Ekmekler Tarifi İçin Malzemeler *Bayat ekmek *İsteğe göre sıvı yağ Çorbalık Kıtır Ekmekler Tarifi Yapılışı Merhabalar hanımlarrr bugün sizlere hem bayat ekmeklerinizi değerlendiriceğiniz hemde nefis kıtır kıtır ekmekler yapacağız*?? Öncelikle dilediğiniz kadar bayat ekmeği...
Cevaplar
0
Görüntüleme
76
858,498Konular
982,048Mesajlar
30,030Kullanıcılar
Erhan90wSon üye
Üst Alt