Forumda yenilikler devam etmektedir , çalışmalara devam ettiğimiz kısa süre içerisinde güzel bir görünüme sahip olduk daha iyisi için lütfen çalışmaların bitmesini bekleyiniz. Tıkla ve Git
x

Son konular

Kıvanç Tatlıtuğ davranışıyla takdir topladı! Sokak hayvanlarını unutmadı

Kıvanç Tatlıtuğ davranışıyla takdir topladı! Sokak hayvanlarını unutmadı
0
43

seocu

FD Üye
Etkileşim
3
F-D Coin
69
kivanc_tatlitug_davranisiyla_takdir_topladi_sokak_hayvanlarini_unutmadi_1643270731_9446.jpg

Ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ İstanbul'da yağan kar yağışı sonrası sokak hayvanlarını unutmadı. Sahipsiz hayvanlara mama dağıtan ünlü oyuncu, örnek davranışıyla takdir topladı.

HABERE İLİŞKİN GÖRÜNTÜ İÇİN TIKLAYIN İZLE
Geçtiğimiz günlerde Bodrum'da İstanbul'a dönen olan Kıvanç Tatlıtuğ olumsuz hava şartlarıyla aç kalan sokak hayvanlarına sahip çıktı. Tatlıtuğ, meslektaşı Berk Erçer'le birlikte Kemerburgaz'a giderek köpeklere mama verdi. İki oyuncunun bu hareketi takdir topladı.

"KARDA YAPILACAK EN HOŞ ŞEY"

Başak Dizer, bu anları Instagram hesabından yayınladı. Dizer, "Bu karda kışta yapılacak bence en hoş şey. Ormana köpekleri beslemeye gitmek. Sizinle gurur duyuyorum beyefendiler. Bu sefer ben gidemedim haftaya inşallah. Tahminen yarın arkadaşlarla toplanıp siz de gidersiniz" iletisini yazdı.

858,505Konular
982,983Mesajlar
33,104Kullanıcılar
droleSon üye
Üst Alt